tromaktiko: Διαβάστε μια απίθανη ιστορία, πως επιχείρησε να περάσει ναρκωτικά από το Τελωνείο Κακαβιάς ένας Αλβανός

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Διαβάστε μια απίθανη ιστορία, πως επιχείρησε να περάσει ναρκωτικά από το Τελωνείο Κακαβιάς ένας Αλβανός



Έκανε απίστευτα πολύ καλή δουλειά ένας Αλβανός, αλλά η εμπειρία και η παρατηρητικότητα του τελωνειακού που ήταν υπηρεσία το Σάββατο στο στην Κακαβιά τον αποκάλυψε.
Έφτασε λοιπόν με το αυτοκίνητό του στο τελωνείο και κατευθύνθηκε προς τον έλεγχο για να περάσει στην Ελλάδα, μια παλιά μερσεντές από αυτές που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στη γειτονική χώρα.
Ο Τελωνειακός τον είδε λίγο ανήσυχο μαζί και βιαστικό να τελειώνει με τον έλεγχο και κάτι υποψιάστηκε.

Έψαξε το πορτ παγκάζ, έψαξε τις αποσκευές, αλλά δεν είδε κάτι ύποπτο μέχρι που του κίνησε την υποψία το πολύ καλά βαμμένο ντεπόζιτο καυσίμων, το χτύπησε με το χέρι του και ο θόρυβος που έκανε ήταν διαφορετικός στο μισό από αυτό.

Αν και παλαιότερα έχουν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά, να βάζουν ναρκωτικά δηλαδή στο ρεζερβουάρ αυτή η περίπτωση τον άφησε άναυδο.

Ο Αλβανός είχε κόψει το ντεπόζιτο καυσίμων και στο μισό τοποθέτησε τα ναρκωτικά και στο άλλο μισό τα καύσιμα, το έβαψε όλο να μη φαίνεται και να σου μια καλή κρυψώνα.

Στο σημείο μάλιστα του ρεζερβουάρ είχε βάλει και πολλά αρωματικά, προκειμένου αν τον ελέγξει ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, να μην μπορεί να μυρίσει το χασίς.

Συνολικά είχε τοποθετήσει στο ρεζερβουάρ 7 κιλά χασίς.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!