tromaktiko: Υπόθεση Μαρινόπουλος: "Τέρμα τα ψέματα" - Τι ανακοίνωσε ο δικηγόρος της εταιρείας;

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Υπόθεση Μαρινόπουλος: "Τέρμα τα ψέματα" - Τι ανακοίνωσε ο δικηγόρος της εταιρείας;



Επειδή πολλά ακούστηκαν για τον Μαρινόπουλο, ο δικηγόρος του Πάνου Μαρινόπουλου....
με ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Δήλωση Μιχάλη Δημητρακόπουλου, πληρεξούσιου δικηγόρου των Πάνου  Ι. Μαρινόπουλου, Πάνου Δ. Μαρινόπουλου και Στέφανου Ι. Μαρινόπουλου:

"Οι εντολείς μου, καίτοι δεν είχαν ούτε τυπικά, ούτε ουσιαστικά εκτελεστικές αρμοδιότητες στην εταιρεία « Μαρινόπουλος Σούπερ Μάρκετ», και έχουν αποχωρήσει από το Δεκέμβριο του 2015, δίνουν μεγάλο αγώνα (ενδεικτικά εγγυήθηκαν 215 εκατομμύρια, ώστε να υπάρξει βιώσιμη λύση)  για να σταθεί όρθια και να εξακολουθήσει να λειτουργεί η εταιρεία, ώστε  να μην απωλέσουν την εργασία τους οι χιλιάδες εργαζόμενοι και να πληρωθούν οι τράπεζες και οι προμηθευτές.
Τα όσα διαδίδονται  –από προφανή ιδιοτέλεια- από διαφόρους κύκλους ότι δήθεν πούλησαν οι εντολείς μου ακίνητα της εταιρείας και ενθυλάκωσαν το τίμημα και ότι με offshore εταιρείες αποκρύπτουν περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας είναι ψευδή και συκοφαντικά. Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες και οι πωλήσεις ακινήτων είναι σε γνώση των αρμοδίων θεσμικών φορέων και το τίμημα των πωληθέντων ακινήτων  χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για την κάλυψη υποχρεώσεων της εταιρείας με την έγκριση των τραπεζών, και ούτε ένα ευρώ δεν μπήκε στην τσέπη των εντολέων μου."

Επιστολή Παναγιώτη Νταβού, ορκωτού λογιστή αναφορικά με την  Μαρινόπουλος Α.Ε.

«Ουδέποτε αναφέρθηκα σε φυγάδευση 866 εκατομμυρίων ευρώ σε εξωχώριες εταιρείες, διευκρινίζω ότι ουδέποτε έθεσα θέμα εκτεταμένης φοροδιαφυγής στην εταιρεία “Μαρινόπουλος” αλλά την άμεση ανάγκη διενέργειας έκτακτου φορολογικού ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!