tromaktiko: Αυτά τα χρώματα μαλλιών σε δείχνουν πιο μαυρισμένη

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Αυτά τα χρώματα μαλλιών σε δείχνουν πιο μαυρισμένη



Αν αναρωτιέσαι αν είναι δυαντόν ένα χρώμα στα μαλλιά σου να σε δείχνει περισσότερο μαυρίσμένη από κάποιο άλλο τότε η απάντηση... είναι πως ναι αυτό είναι κάτι που είναι εφικτό. Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσένα τα χρώματα εκείνα για τα μαλλιά σου που θα αναδείξουν τέλεια το μαύρισμά σου!
Ελένη Αναστασάκη

Ανοιχτόχρωμη με μεσαία επιδερμίδα:

Αν και το χρώμα των μαλλιών σου δεν είναι ικανό να σου χαρίσει έστω και στιγμιαία περισσότερη λάμψη-οι πιο ζεστοί τόνοι για τα μαλλιά είναι ιδανικοί για να αναδείξουν το μαύρισμά σου αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Οι αποχρώσεις του μελιού σε ανταύγειες ή σαν βασικό χρώμα στα μαλλιά σου ή μια strawberry blonde απόχρωση που είναι στη μόδα φέτος είναι από τις τοπ επιλογές που έχεις. Οι ζεστές ανταύγειες σε απαλό sombre είναι μια ακόμη τοπ επιλογή που έχεις.


Σταρένια επιδερμίδα:

Aν η επιδερμίδα σου δεν είναι λευκή και έχεις ήδη χρωματάκι τότε οι αποχρώσεις που ενισχύουν την λάμψη στων μαλλιών σου όπως είναι της καραμέλας ή το ξανθό της σαμπάνιας ή το πιο κοκκινωπό καφέ (mahogany brown) είναι ιδανικά χρώματα μαλλιών για εσένα που θέλεις να αναδείξεις τα χρώματά σου!

Αν έχεις μεσαίο τόνο επιδερμίδας:

Ο συνδυασμός ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων του ξανθού είναι ιδανικός για να αναδείξει τέλεια το μαύρισμά σου! Αν είσαι ξανθιά η Τζένιφερ Λόρενς είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα και μας δείχνει πως είναι δυνατόν να συνυπάρξουν ανταύγειες διαφορετικών αποχρώσεων -ψυχρές και πιο ζεστές- και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!