tromaktiko: Survivor-εμπιστευτικό: Ποιανού πολιτικού αδερφός είναι ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού;

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Survivor-εμπιστευτικό: Ποιανού πολιτικού αδερφός είναι ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού;



Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε…

Τι σχέση έχει ο Μάκης Βορίδης με το Survivor και τον Άγιο Δομήνικο; «Καμία», θα σκεφτεί βεβιασμένα κανείς, αλλά όπως φαίνεται θα πέσει πολύ έξω. Κι αυτό, διότι για εκείνον το Survivor αποτελεί υπόθεση πολύ προσωπική, αφού ο αδερφός του, Κώστας, είναι το πρόσωπο – κλειδί στην επιτυχία του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ. O επιτυχημένος στο χώρο της σκηνοθεσίας Κώστας Βορίδης, αδερφός του βουλευτή της ΝΔ έχει αναλάβει να επιμέλεια της εικόνας που φτάνει από την Καραϊβική στους τηλεθεατές.


Σκηνοθετεί και προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια, προσφέροντας το κοινό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να προκαλεί στα social media ή να «διαφημίζει» τη δουλειά του με οποιονδήποτε τρόπο. Το ίδιο ακριβώς κάνει και στο Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη.


Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με τα ελληνικά ριάλιτι σόου. Ο Κώστας Βορίδης ήταν το πρόσωπο που σκηνοθέτησε μεταξύ άλλων τόσο το ελληνικό Next Top Model όσο και το διαβόητο project «Η Στιγμή της Αλήθειας» με την Ευγενία Μανωλίδου που δίχασε το κοινό όσο κανένα άλλο. Στο ενεργητικό του ανήκουν ακόμα σκηνοθετικά το Bar, το Wipeout, το Taxi girl και πολλές ακόμα επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!