tromaktiko: Αυτό είναι το απόλυτο φορητό mini air cooler που κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο και το βρήκαμε και στην Ελλάδα [photos - video]

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Αυτό είναι το απόλυτο φορητό mini air cooler που κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο και το βρήκαμε και στην Ελλάδα [photos - video]



Καύσωνας: Δείτε πως θα δροσιστείτε παντού, οικονομικά και οικολογικά

Το καλοκαίρι υπόσχεται κάθε χρόνο ξέγνοιαστες στιγμές στις παραλίες και στις διακοπές, όμως τι γίνεται όταν είμαστε ακόμα στην πόλη και η ζέστη μας κάνει να ασφυκτιούμε;...

Οι λύσεις που γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι λίγο πολύ οι ίδιες κάθε καλοκαίρι: ανεμιστήρες διαφόρων τύπων, air condition και για τους πιο παραδοσιακούς και «οικονόμους», βεντάλιες. Ανεξαρτήτως επιλογής, η εξίσωση είναι πάντα η ίδια: όσο περισσότερο πληρώνουμε, τόσο περισσότερο δροσιζόμαστε. Αυτό δεν ισχύει και για την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε - το air condition, αν και ακριβή επιλογή, ξηραίνει υπερβολικά τον αέρα και εάν δε γίνει σωστή συντήρηση μπορεί να γίνει επιβλαβές για το αναπνευστικό. Και βέβαια ανεβάζει το λογαριασμό του ρεύματος! Ο ανεμιστήρας από την άλλη, με την άτσαλη παροχή αέρα, μάλλον «αιφνιδιάζει» το σώμα με χλιαρό αέρα παρά δροσίζει, ενώ η έκθεση στο ρεύμα του αέρα ευθύνεται συχνά για μυϊκούς πόνους.

Η νέα τάση στην ψύξη θα δώσει λύση στην καλοκαιρινή δροσιά χωρίς κανένα μειονέκτημα. Δοκιμάσαμε το mini air cooler και υγραντήρα Arctic Air και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε:

Πάει παντού, καίει ελάχιστα και, κυρίως, δροσίζει άμεσα και ιδανικά!


Βρήκαμε το Mini Air Cooler “Arctic Air” στο starkstores.gr, στην τιμή των €49,90 με δωρεάν μεταφορικά. Επιπλέον προσφορά, μόνο €79,90 για δύο τεμάχια.

Απόκτησέ το με ένα κλικ εδώ

Χρησιμοποιεί τη δύναμη του νερού και ψύχει τον αέρα του δωματίου ενώ, μάλιστα, τον υγραίνει. Χάρη στην τεχνολογία εξάτμισης δημιουργεί μια καθαρή και φυσική ατμόσφαιρα που είναι δροσερή αλλά όχι ξηρή, ακριβώς όπως την προτιμάμε. Αποχαιρετάμε για πάντα το φρέον και την αναποτελεσματική ανακύκλωση αέρα. Μας δίνει 8 ώρες ψύξης με ένα μόνο γέμισμα της δεξαμενής.


Μοναδική σχέση απόδοσης – οικονομίας: ανατρέπει τα δεδομένα στην κατανάλωση και επιτέλους μπορούμε όλοι να δροσιστούμε χωρίς να ξοδευτούμε. Το παγωμένο νερό και τo ειδικά σχεδιασμένο μοτέρ των μόλις 10W αποδεικνύουν πως η συνάρτηση υψηλό κόστος – δυνατή ψύξη είναι ξεπερασμένη.

Συνδέεται σε πρίζα και σε USB για απόλυτη ευελιξία. Μπορούμε να το παίρνουμε μαζί μας σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού πηγαίνουμε ή και εκτός σπιτιού –το δοκιμάσαμε στο αυτοκίνητο, το γραφείο και το κάμπινγκ και εντυπωσιαστήκαμε.

Διαθέτει και LED φως με 7 επιλογές διαφορετικών χρωμάτων για να φωτίσει ελαφριά το δωμάτιο τη νύχτα και να πολλαπλασιάσει τη χαλάρωση και την ηρεμία μας.

Η καλύτερη επιλογή για το παιδικό δωμάτιο, καθώς με το Arctic Air δροσίζουμε τα παιδιά μας ενώ είμαστε σίγουροι ότι δεν κινδυνεύουν από ψύξη. Φυσικά το τέλειο φως του χρησιμεύει και ως φωτάκι νυκτός.

Τα highlights του Arctic Air που ξεχωρίσαμε:

· Ρυθμιζόμενη ένταση με 3 επιλογές

· Αθόρυβη λειτουργία

· Απόλυτη ευελιξία στη μεταφορά

· Αυτονομία 8 ωρών με ένα μόλις γέμισμα

· Ενσωματωμένο φωτισμό LED 7 χρωμάτων

· Ευκολία στη σύνδεση: χρησιμοποιήστε πρίζα ή USB

· Απίστευτη οικονομία

 

Βρήκαμε το Mini Air Cooler “Arctic Air” στο starkstores.gr, στην τιμή των €49,90 με δωρεάν μεταφορικά. Επιπλέον προσφορά, μόνο €79,90 για δύο τεμάχια.

Απόκτησέ το με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε και αυτό: 

Επιτέλους μάθαμε τι είναι αυτό που κάνουν όλοι οι star για να μένουν σε φόρμα χωρίς να ιδρώνουν! [photos]

Η γυμναστική για τέλειο σώμα ενώ κάθεστε δεν είναι πια το μυστικό των διάσημων και των ακριβών γυμναστηρίων...

Εσείς ψάχνετε να βρείτε χρόνο και ενέργεια για να ξεκινήσετε επιτέλους τη...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΥΜΑ: Έτσι θα γραμμώσεις το κορμί σου μέσα σε 30 ημέρες με λίγα λεπτά γυμναστικής κάθε μέρα [photos - video]

Όλοι οι celebrities του διεθνούς Jet Set υποκλίνονται σε αυτό το προϊόν το οποίο πρόσφατα ήρθε και στην Ευρωπαϊκή αγορά. 

Θέλετε να ξεκινήσετε γυμναστική αλλά νιώθετε ότι δε σας περισσεύει χρόνος για τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο;...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!