tromaktiko: Τελευταίο χειροκρότημα στον Παύλο Γιαννακόπουλο - "Αθάνατος" φώναζε ο κόσμος - Τραγικές φιγούρες ο γιος του Δημήτρης και ο αδερφός του Θανάσης [photos+video]

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Τελευταίο χειροκρότημα στον Παύλο Γιαννακόπουλο - "Αθάνατος" φώναζε ο κόσμος - Τραγικές φιγούρες ο γιος του Δημήτρης και ο αδερφός του Θανάσης [photos+video]



Κηδεύεται σήμερα ο Παύλος Γιαννακόπουλος...
- "Αθάνατος" και "Μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας, Παύλο θεέ για πάντα ανάμεσά μας" φώναζε ο κόσμος
- Ο εμβληματικός ηγέτης του Παναθηναϊκού έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (10.06.2018) σε ηλικία 89 ετών - Χιλιάδες κόσμου από το πρωί στο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη η σορός του
- Από τους πρώτους που έφτασαν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
- Λύγισε από τη συγκίνηση ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και ξέσπασε σε λυγμούς
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο εμβληματικός ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού, κηδεύεται σήμερα (13.06.2018). Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, σε ηλικία 89 ετών. Το λαϊκό προσκήνυμα θα διαρκέσει έως τις 13:30. Στις 15:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Α’ Νεκροταφείο.

Η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου έφτασε λίγο πριν από τις 08:00 στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης, όπου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Χιλιάδες κόσμου, που λάτρεψε για όσα προσέφερε στην ομάδα τους αλλά και οπαδοί άλλων ομάδων που αναγνωρίζουν την πρόσφορά τους, απέτισαν φόρο τιμής.

Συγκλονιστικές οι στιγμές όταν το φέρετρο βγήκε από το παρεκλήσι για να μεταφερθεί στη Μητρόπολη για να ξεκινήσει η κηδεία. Τα χειροκροτήματα του κόσμου «κάλυψαν» τα πάντα. «Αθάνατος» φώναζαν. Και έως την εκκλησία τον συνόδευε το σύνθημα «Μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας, Παύλο θεέ για πάντα ανάμεσά μας».

Ράκος ο μοναγιός του Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά και ο αδερφός του, Θανάσης.





«Εμπειρία ζωής, γιατί γνωρίσαμε έναν άνθρωπο που όμοιό του η ζωή και η Ιστορία, δεν χαρίζει συχνά. Είμαστε τυχεροί που βρεθήκαμε κάτω από το ευφυές αλλά οικείο βλέμμα του, που ακούσαμε τις προτροπές και τις συμβουλές του, που ακολουθήσαμε τις οδηγίες του, που ήταν ο οδηγός μας», αναφέρουν στο αποχαιρετηστήριο μήνυμα τους οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ.








Ράκος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Μέσα σε σχεδόν 40 μέρες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτισε δυο από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του. Πρώτα τον αδερφό του Κώστα και σήμερα τον Παύλο. Έφτασε στη Μητρόπολη λίγο μετά τις 13:00, μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του, οι οποίες τον στήριζαν συνεχώς.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, εμφανέστατα καταρρακωμένος από το θάνατο του αδερφού του, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τον κόσμο που ήταν εκείνη την ώρα στη Μητρόπολη.



Υποβασταζόμενος στη Μητρόπολη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος - Τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα στη Μητρόπολη - "Γερά Θανάση" του φώναζαν [photos+video]

Κηδεύεται σήμερα ο Παύλος Γιαννακόπουλος...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!