tromaktiko: Κι άλλη αυτοκτονία στις ΕΔ! Αυτοκτόνησε αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Κι άλλη αυτοκτονία στις ΕΔ! Αυτοκτόνησε αξιωματικός της Πολεμικής ΑεροπορίαςΤην ώρα που στο Κοινοβούλιο η ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προχωρούσε στην ψήφιση του νέου Μνημονίου που... χαρίζει τις τράπεζες στους τραπεζίτες που τις χρεωκόπησαν και που σώθηκαν με δεκάδες δις ευρώ τα οποία προήλθαν από τις δικές μας θυσίες, τις χιλιάδες απολύσεις, τις άγριες κοινωνικές περικοπές, τη φορομπηξία, τα χαράτσια και τις βάρβαρες ιδιωτικοποιήσεις.

Που επιβάλλουν την πλήρη δουλοποίηση του κόσμου της εργασίας και διαλύουν τα ασφαλιστικά ταμεία επιταχύνοντας τις διαδικασίες ιδιωτικής ασφάλισης/υγείας -κυρίως από τις τράπεζες-, την πλήρη συγκεντροποίηση της παραγωγικής διαδικασίας και του εμπορίου, ενισχύοντας τα μεγάλα καρτέλ και τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα των Λάτση-Βαρδινογιάννη-Μπόμπολα-εφοπλιστών-εμπόρων-καναλαρχών-βιομήχανων, χαρίζοντας τους ταυτόχρονα, δεκάδες δις ευρώ σε πρόστιμα!

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση επιχειρεί να κρατήσει μαντρωμένες τις δυνάμεις καταστολής, τους Πραιτοριανούς των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ, που με την ωμή επίδειξη κρατικής βίας αποτέλεσαν μαζί με τους δικαστές και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τους μηχανισμούς επιβολής της κοινωνικής δυστυχίας και της κοινωνικής βαρβαρότητας.

Παράλληλα, με το άθλιο 500άρικο, τα σύγχρονα αργύρια του Μνημόνιου, επιχειρεί να εξαγοράσει τους στρατιωτικούς, επιδιώκοντας τον επαναπατρισμό τους στο μαντρί της ΝΔ, την αρπαγή των ψήφων τους και την συμβολή τους στις Αποστολές Καταστολής των εξεγερμένων εργατών που αργά ή γρήγορα θα βγουν στος δρόμους. Αλλά και τη μισθοφορική τους δράση στο εξωτερικό στις εγκληματικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, αλλά και να στηρίξουν ένοπλα τα οράματα για πετροδολάρια των Ελλήνων αστών.

Για αυτό λοιπόν η κυβέρνηση, που έκανε και κάνει όργια στις Κρίσεις των Αξιωματικών -ενώ με πρόφαση την Αξιολόγηση απολύει χιλιάδες δασκάλους, καθηγητές και δημόσιους υπαλλήλους-, εξαγοράζει τους ΕΠ.ΟΠ. και τα χαμηλόβαθμα στελέχη, αυτούς που το επίσης άθλιο πελατειακό κράτος των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ διόρισε στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Φέρνοντας λοιπόν στο σήμερα τις πολιτικάντικες μεθόδους που μούτζωνε ο Κωνσταντάρας στη γνωστή κωμωδία, και ενώ ψηφίζουν ότι από το 2016 όλοι οι εργαζόμενοι θα αμοίβονται με το βασικό μισθό των 550 ευρώ χωρίς ποτέ να πάρουν αύξηση, νοικιάζοντας προσωρινά τους νέους για 200-300 ευρώ, υπόσχονται μέχρι την τελευταία στιγμή μέσω του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα ότι ακόμη 10000 ένστολοι θα εισπράξουν τα 500 ευρώ.

Και μπορεί η κυβέρνηση με άθλιο τρόπο να επιχειρεί να εξαγοράσει τους στρατιωτικούς αλλά η πραγματικότητα της πολιτικής τους δολοφονεί.

Στα κυβερνητικά έδρανα και στα γραφεία της Ε.Ε. βρίσκονται οι θύτες της νεάς δολοφονίας και όχι αυτοκτονίας στρατιωτικού:

«Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 29 Μαρτίου 2014, 43χρονος Αξιωματικός Τεχνικός της Πολεμικής Αεροπορίας διεκομίσθη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, λόγω τραυματισμού μετά από πτώση από τον 4ο όροφο της οικίας του. Εισήχθη στο χειρουργείο αλλά κατέληξε στις 05:15 της Κυριακής 30 Μαρτίου».

Η πολιτική τους κατακλέβει τους κόπους μιας ζωής και τις κρατήσεις από έναν μισθό που ποτέ δεν έφτανε. Χαριστική βολή στα Μετοχικά Ταμεία και σε όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία βάζει το πολυνομοσχέδιο: Μικρό παράδειγμα αποτελεί η παράγραφος Γ.5: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ – ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ με την οποία επηρεάζεται βαθύτατα η βιωσιμότητα των Μετοχικών μας Ταμείων και αποτελεί, στην καλύτερη περίπτωση, προάγγελο νέων μειώσεων.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ; ΝΑΙ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ

Μόνο αυτή την απάντηση μπορούμε να δώσουμε εμείς οι φαντάροι, που μοιραζόμαστε την χακί καθημερινότητα με τους στρατιωτικούς, με τους τεχνικούς, με τα πληρώματα των πυροσβαστικώνα αεροσκαφών.

Πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να ζουν από ένα μισθό Αξιοπρεπώς.

Η αύξηση που τους δίνει η κυβέρνηση έχει βαφτεί στο αίμα των συνεχών αυτοκτονιών.

Είναι αποτέλεσμα των συνδικαλιστικών διεργασίων που με βία κατέστειλλαν οι ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος και Δ.Αβραμόπουλος, σε συνεργασία με τον πάντα πιστό ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο.

Είναι συνέπεια των πρωτοβουλιών της Αριστεράς και όχι της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, ούτε του πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο, που παζαρεύει δεξιό πολιτικό μαγαζί να κάνει καριέρα.

Για αυτό εμείς θεωρούμε ότι μόνο με συλλογικούς και μαχητικούς αγώνες μπορούμε να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας, να βάλουμε φραγμό στον κοινωνικό όλεθρο.

Για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας ως Άνθρωποι και όχι εκμεταλλεύοντας-καταπιέζοντας –σκοτώνοντας ο ένας τον άλλο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
     Εδώ σχολιάζεις εσύ!