tromaktiko: Σχετικά με το "Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος"

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με το "Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος"



Το πρόβλημά σου έχει αρκετές λύσεις ευτυχώς για σένα.


*Μπορείς την ώρα προβολής του ΑΙΣΧΟΥΣ αυτού να αλλάξεις το κανάλι και να παρακολουθήσετε οικογενειακώς ένα από τα άλλα ενάρετα προγράμματα που παρουσιάζει η τηλεόραση, όπως πχ το ποδόσφαιρο που είχε στον ΑΝΤ1, το οποίο μάλιστα είναι διπλό κέρδος, ώστε να μη σας βγει ο κανακάρης (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!) αδερφή….

* Μπορείς κλείσεις την τηλεόραση και να βάλεις τα παιδιά σου για ύπνο, προς Θεού είναι 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και την επομένη τα χριστιανόπουλα έχουν και σχολείο!

*Μπορείς να πας Κυριακή πρωί-πρωί στη λειτουργία στην εκκλησία της περιοχής σου (πράγμα που είμαι σίγουρος ότι δεν κάνεις ήδη) και να ζητήσεις από τον ιερέα να τα διαβάσει για να βγει ο τηλεοπτικός σατανάς από μέσα τους. Με πίστη και προσευχή θα ξεπεραστεί κι αυτός ο σκόπελος, κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες του Εξ’αποδώ.

*Μπορείς να στείλεις επιστολή στο διαβολοκάναλο το mega να κόψουν απευθείας αυτό το σίχαμα. Αν δεν συμμορφωθούν μπορείς να βρεις την Κα. Ελένη Λουκά που είναι και έμπειρη και να κατασκηνώσετε απ’ έξω με πανό και συνθήματα μέχρι να γίνει το θέλημά σας.

*Αν ακόμη δε γίνεται τίποτα, υπάρχει μία έσχατη λύση, αν και θα πρέπει να ρίξετε τα μούτρα σας και να συνεργαστείτε με μουσουλμάνους. Εξτρεμιστής σε αποστολή αυτοκτονίας με βόμβες και η επιτυχία είναι 100% σίγουρη.

Αυτά είχα να προτείνω εγώ, και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά εμένα η σειρά μου άρεσε πάρα πολύ, δεν βλέπω την ώρα να βγουν τα επόμενα επεισόδια. Το ίδιο με εμένα σίγουρα άρεσε σε εκατομμύρια (έστω, σε χιλιάδες) ανθρώπους. Το να έρχονται μερικοί και να απαιτούν να κοπεί ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα επειδή δεν τους αρέσει είναι πλήρως γαϊδουρινό και εγωιστικό. Αν δε σ’ αρέσει ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. Εμένα που μ’ αρέσει γιατί να μου το κόψουν εξ αιτίας σου?

ΥΓ. Και για να τελειώνει αυτή η ιστορία, το παιδί δεν επηρεάζεται δα και ΤΟΣΟ πολύ από τα χιλιάδες πράγματα που βλέπει στην τηλεόραση. Αν αυτό ίσχυε, σίγουρα ο αγαπητός (?) αναγνώστης όταν ήτανε παιδάκι έβλεπε στην tv προγράμματα που έδειχναν άπειρα ερωτηματικά και θαυμαστικά, γι αυτό και σε μία παράγραφο των εκατό λέξεων έβαλε 27 θαυμαστικά και 14 ερωτηματικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλος, αν εσύ είσαι σωστός χριστιανός αναγνώστη, πας στην εκκλησία τις Κυριακές μαζί με την οικογένεια σου, δεν αμαρτάνεις, δε βρίζεις και εξομολογείσαι τακτικώς,! να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι τα παιδιά σου θα επηρεαστούν από εσένα κι όχι από την τηλεόραση….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!