tromaktiko: Κύριοι πολιτικοί αφού διαλύσατε τα πάντα διαλύστε και τα κόμματά σας και αδειάστε μας τη γωνιά

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Κύριοι πολιτικοί αφού διαλύσατε τα πάντα διαλύστε και τα κόμματά σας και αδειάστε μας τη γωνιά



Είμαι συνταξιούχος Δημοσίου και ήξερα ότι το Δώρο Χριστουγέννων που θα έπαιρνα προχθές ήταν 400 ευρώ και όταν πήγα στη Τράπεζα να το εισπράξω,πήρα 390 ευρώ.

Δεν πρόκειται βέβαια να σωθώ με 10 ευρώ παραπάνω ούτε και θα πεθάνω,αλλά μέχρι εκεί φθάνει το ψέμα της Κυβέρνησης Παπανδρέου να προσπαθεί να βγάλει και από τη μύγα ξίγκι,ενώ αυτοί οι κύριοι που μας κυβερνάνε είπαν ότι το ποσό των 400 ευρώ δεν θα έχει καμία κράτηση. Δυστυχώς έχουν χάσει την ορατότητα στο δρόμο που μας οδηγούν και δεν ξέρουν που μας πάνε. Μας μιλάνε όλο για λιτότητα. Βαρέθηκα
με ν΄ακούμε ένα χρόνο τώρα συνέχεια μειώσεις στα πάντα. ΄Ένα πράγμα όμως δεν πρόκειται να μειώσουν,να γίνουν οι βουλευτές 200 για να δείξουν στο λαό ότι λαμβάνουν μέρος και αυτοί οι ίδιοι στη λιτότητα. Και οι 300 που βρίσκονται μέσα στη βουλή με επιλογή του λαού προσπαθούν πως θα σώσουν το τομάρι τους και πως θα οικονομήσουν περισσότερα χρήματα νόμιμα ή παράνομα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια πλούσια ζωή στα παιδιά τους και στα παιδιά των παιδιών τους Κανένας από αυτούς δεν είχε ποτέ και δεν έχει το ανάστημα για να καταργήσουν την ετήσια οικονομική παροχή που μοιράζουν στα κόμματά τους από τα κρατικά χρήματα,τα οποία είναι χρήματα του εξαθλιωμένου λαού μας, και κανένας δεν είπε μέσα στη βουλή τα έξοδα στις εκλογές να καλύπτονται από τα δικά τους χρήματα.Αυτοί είναι οι 300, όχι του Λεωνίδα,αλλά της Βουλής,οι οποίοι διέλυσαν τα πάντα και αφού δεν απέμεινε τίποτα άλλο να διαλύσουν, καλό θα είναι να διαλύσουν και τα κόμματά τους και να μας αδειάσουν τη γωνιά. Η αγανάκτηση του λαού έφθασε σε τέτοιο σημείο που μια μέρα άκουγα μέσα σε ένα κατάστημα να λέει κάποιος ότι εδώ που φθάνανε τα πράγματα οι πολιτικοί μας,καλό θα ήταν να παρουσιάζονταν μια στρατιωτική χούντα για λίγες ημέρες και να στήσουν και τους τριακόσιους βουλευτές μπροστά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στο Σύνταγμα,να τους εκτελέσουν εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του κόσμου,στη συνέχεια να κατασχέσουν τις περιουσίες των και αμέσως να παραδώσουν την εξουσία σε μια επιτροπή από άφθαρτους ανθρώπους να κάνουν εκλογές για να εκλεγεί μια νέα καθαρή και άφθαρτη κυβέρνηση. Μέχρι εκεί έφθασε η αγανάκτηση και το μίσος του λαού για τους Εθνοπατέρες μας. Μας μιλάνε για σκάνδαλα από δήθεν πρώην Κυβερνήτες,αλλά ενόχους δεν βλέπουμε,μας μιλάνε για κλεψιές που έγιναν,αλλά κλέφτες πολιτικούς δεν βλέπουμε. Μα κανένας πολιτικός επιτέλους δεν θα καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου ; ΄Αρα μας κοροϊδεύουν και ο ένας πολιτικός καλύπτει τον άλλο ή ακόμα μπορούμε να χωρίσουμε τους πολιτικούς σε δυο κατηγορίες , σ΄αυτούς που κατέκλεψαν το Κράτος και σ΄αυτούς που καλύπτουν τους κλέφτες. Τέλος ας ευχηθούμε ότι κάποτε θα ξυπνήσουμε και θα δούμε ότι έγινε ξαστεριά στο τόπο μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!