tromaktiko: Τελικά το πρόβλημα θα βρει λύση;

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Τελικά το πρόβλημα θα βρει λύση;



Είναι αδιανόητο να μην πιστεύει πλέον κάποιος το ότι κυβέρνηση και ΜΜΕ είναι το ίδιο πράγμα, Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει, κουράστηκα να βλέπω...
 τους μεγάλο δημοσιογράφους (MEGA ANT1 ALTER ALPHA SKAI) ξαφνικά να είναι απέναντι στην πολιτική και το ΔΝΤ ενώ οι ίδιοι κάλυπταν τα πάντα και παρουσίαζαν την Ελλάδα σαν ένα απροβλημάτιστο κράτος.
Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί οι δημοσιογράφοι κυκλοφορούν με δημόσια φύλαξη - για πιο λόγο, γιατί πληρώνω εγώ την φύλαξη του ποιοι είναι τελικά?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο θέμα της ενοποίησης των ταμείων ασφάλειας αυτοί με απεργίες και εκβιασμούς κατάφεραν να κερδίσουν αυτό που πραγματικά ήθελαν.
Δεν μπορώ να συγκρίνω με τίποτα και για τίποτα το επάγγελμα του δημοσιογράφου με αυτό του επιστήμονα, του μηχανικού, καταντήσαμε έρμαια των πλασματικών ειδήσεων και ανταποκρίσεων τους.
Στεναχωριέμαι να βλέπω βιαιοπραγίες αλλά αυτός που τις έφαγε τελικά (και δεν θα έπρεπε είναι μόνο αυτός) είχε καταντήσει guest star στα δελτία ειδήσεων πως λοιπόν όταν εγώ είμαι στον καναπέ μου χωρίς δουλειά χωρίς μέλλον και ελπίδα αλλά με μυαλό το οποίο φιλτράρει και καταλαβαίνει τι ακούει από το στόμα του όταν θα τον συναντήσει δεν θα τον ενοχλήσει ή θα γιουχάρει?
Σας Ευχαριστώ, που εξέφρασα και εγώ κάποιον από τους προβληματισμούς μου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!