tromaktiko: ΜΑΤ και Πορεία σήμερα

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΤ και Πορεία σήμερα



Κατέβηκα στην πορεία μαζί με δεκάδες χιλιάδες νέους και ηλικιωμένους. Τα κανάλια μας δεν δείχνουν τίποτα... Απεργούν... τυχαίο? Δε νομίζω..
Τα είδα όλα στο Reuters, RT και ΒΒC...

Για άλλη μια φορά ήμουν μια απλή θεατής που δέχτηκε ανεύ λόγου και αιτίας δακρυγόνα και την οργή των ΜΑΤ. Είμαι 35 χρονών και θυμάμαι τους γονείς μου να λένε για τα χρόνια της Δικτατορίας. Θέλω να πω σε όλους τους Έλληνες γονείς ότι η σημερινή Χούντα είναι χειρότερη από τη δική τους.

Μια χούφτα άνθρωποι έκλεψαν και ξεπούλησαν μια χώρα ολόκληρη σε λίγους μόνο μήνες. Σήμερα τα ΜΑΤ έριχναν δακρυγόνα για να σπάσουν μια πορεία και να τρομοκρατήσουν μια Ελλάδα ολόκληρη.

Ένας βουλευτής δέχτηκε την επίθεση οργισμένων πολιτών. Θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες επιθέσεις προς όποιον πολιτικό τολμήσει να περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας.

Λυπάμαι για τη Δημοκρατία που προσωρινά έχει χαθεί. Δεν θα λυπηθώ όμως κανέναν από τους 300. Και δεν θα λυπηθώ κανέναν άντρα των ΜΑΤ που επέλεξε αυτό το πόστο για μερικά ευρώ παραπάνω στο μηνιάτικο του.

Θα παρακαλούσα τον κάθε ένα ΜΑΤατζή να κοιτάξει στα μάτια τους γονείς του και να τους πει ότι είναι περήφανος για τη δουλειά που ασκεί. Να τους πει ότι είναι περήφανος που βαράει γυναίκες και γέρους ανθρώπους.

Μια οργισμένη γυναίκα μιας στραπατσαρισμένης γενιάς
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!