tromaktiko: Καταγγελία για καφετέρια Seasons στο Μαρούσι

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Καταγγελία για καφετέρια Seasons στο Μαρούσι



Θα ήθελα να μοιραστώ τη χθεσινή μου εμπειρία στην εν λόγω καφετέρια.

Χρόνια τώρα πηγαίνω σε καφετέριες και διπλώνω το ποδήλατό μου και το αφήνω είτε δίπλα μου, είτε κάπου κοντά, πάντα όμως χωρίς να ενοχλείται κανένας,
είτε εργαζόμενος στο χώρο, είτε περαστικός. Ποτέ μα ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα και αν υπήρχε κάποια παράκληση, ήταν σε λογικά πλαίσια.
Να σημειώσω ότι έχω ξανακαθίσει στη συγκεκριμένη καφετέρια αρκετές φορές με το ποδήλατο διπλωμένο (το τονίζω αυτό) δίπλα μου, χωρίς φυσικά να υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Χθες λοιπόν βγήκα με έναν φίλο μου, διπλώνω το ποδήλατο, το βάζω ακριβώς δίπλα μου στη μεριά του πεζοδρόμου (η καφετέρια χωρίζεται από έναν πεζόδρομο μεγάλου πλάτους) χωρίς να ενοχλώ κανέναν. Έρχεται η κοπελιά - η υπεύθυνη για PR μάλλον ήταν - και μου λέει το εξής κορυφαίο:
Απαγορεύεται να έχετε το ποδήλατο δίπλα σας γιατί το απαγορεύει η δημοτική αστυνομία!!!!!
Της λέω... οκ ας έρθει να μου κόψει πρόστιμο, αν είναι. Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα! Έρχεται μετά από 2 λεπτά και μου ξαναλέει: έχω εντολή να μη σας αφήσω να το αφήσετε εδώ το ποδήλατό σας. Βάλτε το από τη μέσα μεριά. Η μέσα μεριά ήταν το κλασικό "τραπεζάκια το ένα δίπλα στο άλλο με λίγο χώρο ανάμεσά τους". Επειδή ο φίλος μου δεν είχε όρεξη για καυγάδες, το άφησα εκεί. Τα παιδιά στο διπλανό τραπεζάκι δεν είχαν πρόβλημα και το άφησα τελικά στη μέσα πλευρά.
Και ερωτώ: Ποιος έδωσε εντολή στην κοπελιά να μου απαγορέψει να αφήσω το ποδήλατό μου τη στιγμή που έχω ξανακάτσει έτσι στη συγκεκριμένη καφετέρια χωρίς κανένα πρόβλημα;;;
Κύριε ιδιοκτήτη/υπεύθυνε, αν δώσατε εσείς την εντολή, πραγματικά λυπάμαι. Θέλω να ρωτήσω... αν ερχόταν μια μητέρα με το μωρό στο καροτσάκι της θα της λέγατε τη ίδιο πράγμα;;;; (Να επισημάνω ότι το καροτσάκι δε χωράει στη μέσα πλευρά!) Και τι ακριβώς πρόβλημα δημιουργήθηκε χθες που τόοοοοοσες άλλες φορές δεν έχει δημιουργηθεί;;;
Κοπελιά... και μόνο που είπες τη θεϊκή ατάκα ότι απαγορεύει η δημοτική αστυνομία να κάνω τέτοιο πράγμα... τι να σου πω...
Για του λόγου το αληθές όμως, εγώ πήρα τηλέφωνο στη δημοτική αστυνομία Αμαρουσίου (επειδή πολλά κουφά ακούς να συμβαίνουν) και με το που τους είπα αυτό το πράγμα, κουφάθηκαν οι άνθρωποι.
Χάσατε έναν πελάτη. Όχι ότι σας ενδιαφέρει δηλαδή. Τουλάχιστον μη λέτε τέτοιες αστείες δικαιολογίες στον κόσμο! Γίνεστε αστείοι και κατηγορείτε άλλους χωρίς να φταίνε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!