tromaktiko: Απάντηση στο "Μαζική άρνηση στράτευσης απ΄όλους τους νέους"

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο "Μαζική άρνηση στράτευσης απ΄όλους τους νέους"



1. Η πατρίδα δεν ανήκει σε ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες, αλλά σε όλους τους Έλληνες. Δεν έχει κομματικό προσδιορισμό και για αυτό υπάρχουν φυσικά και αριστεροί πατριώτες.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_106.html)

2. Ο στρατός φυσικά και είναι δημόσιος και όχι ιδιωτικός (αυτό έλειπε) και έχει ως καθήκον την προστασία της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας μας. Εκτός αν θέλουν κάποιοι να πάθουμε ότι παθαίνουν οι Κούρδοι σήμερα.

3. Ο κίνδυνος της τουρκίας είναι υπαρκτός όσο και αν δεν μιλάνε για αυτόν τα τουρκικά σήριαλ.

4. Η τουρκία είναι ίσως η μόνη χώρα στην εποχή μας που αυξάνει τις ήδη τεράστιες δαπάνες της για εξοπλισμούς που κατά κύριο λόγο στήνει στον Έβρο και απέναντι από τα Ελληνικά νησιά.

5. Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να κανονίσει ακόμα και αυτό που υπονοεί ο αναγνώστης.

6. Η τουρκία θα καταλάβει Ελληνικά εδάφη μόνο αν δεν υπάρχει Ελληνικός στρατός, αυτό ακριβώς που προτείνει δηλαδή ο αναγνώστης. Τυχαίο;

7. Η ονομασία των σκοπίων απέχει πάρα πολύ από το να θεωρείται τελειωμένο θέμα. Για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες τα σκόπια δοκίμασαν μια άσχημη έκπληξη από τους καλύτερους φίλους τους, τους Αμερικάνους που τους έκοψαν χρηματοδοτήσεις λόγω της στάσης τους στο θέμα της ονομασίας, και σε επίσημα έγγραφα αντικατέστησαν την μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενη ονομασία "Μακεδονία" με το "FYROM". Τίποτα δεν έχει τελειώσει, εκτός αν τα παρατήσουμε εμείς. Όπως προτείνει δηλαδή ο αναγνώστης.

Η Ελλάδα έχει μόνο έναν που μπορεί να την υπερασπιστεί, το λαό της. Και αυτός είναι που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τέτοια παρανοϊκά κείμενα.

Η διαδικτυακή προπαγάνδα κατά των Ελληνικών συμφερόντων από αμοιβόμενους "ιδεολόγους" (δίκτυο σπάρτακος) και κάτι σκόρπιους(;) όπως ο αναγνώστης, έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!