tromaktiko: Σχετικά με τα ΤΕΙ και τα δικαιώματα τους

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Σχετικά με τα ΤΕΙ και τα δικαιώματα τους



Θα ηθελα καταρχας να μας απαντησουν οι φοιτητες/αποφοιτοι των ΤΕΙ, γιατι πηγαν εκει αφου ηξεραν απο πριν τα δικαιωματα τους. Αν δε τα ηξεραν, παλι δικο τους σφαλμα. Το συγκεκριμενο φαινομενο παρατηρειται μονο απο αποφοιτους ΤΕΙ. To να ζητας δηλαδη δικαιωματα εκ των υστερων, ενω ξερεις απο πριν οτι εχεις λιγα. Τι διαολο, τα μυαλα σας φουσκωνουν εκει μεσα και νομιζετε οτι ειστε κατι το ιδιαιτερο; Το ποιος ειναι κατι το ιδιαιτερο φανηκε στις παν! ελληνιες, οπου για τους μηχανικους του Πολυτεχνειου η ιστορια εγραψε 19.000 μορια και για εσας 12.000-13.000 μορια. Και βαθμολογιες στα μαθηματικα και στη φυσικη 7-10 ΤΟ ΠΟΛΥ.

Καταλαβετε επιτελους οτι μηχανικος σημαινει μαθηματικα και φυσικη. Ο μηχανικος δεν ειναι επιστημονας. Στον επιστημονα επιτρεπεται να κανει λαθος και να ξαναπροσπαθησει/βελτιωσει τη προσεγγιση του καθως ψαχνει. Ετσι δουλευει η επιστημη. Το μηχανιλικι παλι, οχι. Στο μηχανιλικι δεν επιτρεπονται λαθη γιατι θα σκοτωσεις κοσμο.
Και ειναι απολυτα σιγουρο οτι ατομα που διαβαζουν 1-2 μερες και περνανε μαθηματα της πλακας (ελατε τωρα ρε παιδια, εχουμε κι εμεις φιλους στα ΤΕΙ, αλλα δε μας χρειαζονται ουτε καν αυτοι, τα γραφετε μονοι σας στα forums σας), θα φανε αδικα κοσμο.

Σεβασμος λοιπον στους μηχανικους των 60 μαθηματων που φαγανε τα νιατα τους να διαβαζουν. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!