tromaktiko: Απάντηση στο άρθρο: "Μάθε παιδί μου γράμματα"

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Απάντηση στο άρθρο: "Μάθε παιδί μου γράμματα"



Συγγνώμη παιδιά πάμε καλά???? Αναφέρεται στο άρθρο ότι : " Ο πρωθυπουργός .. επιλέγει να ποινικοποιήσει τις φοιτητικές παρατάξεις...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_4026.html) τους ακαδημαικούς δασκάλους ορίζοντας τους ως συντεχνίες και συμφέροντα" και ξεκαθαρίζεται δλδ ότι αυτό είναι αρνητικο. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΛΕΣ! Ο καθένας εκει μέσα έχει τα τσιράκια του! πληρώνονται απο τους ίδιους τουςκαθηγητές καποιες παρατάξεις!
έχουμε μάθει σε ένα πανεπιστήμιο όπου οι παρατάξεις βγάζουν ανακοινώσεις πριν την γραμματεία η ακόμα να παιρνουν την θέση τους με την διανομη προγραμμάτων πχ!
έχουμε μάθει σε ένα πανεπιστήμιο όπου οι παρατάξεις σε ζαλίζουν κάθε μερα με τα παρτυ τους και τις ανακοινώσεις τους!
έχουμε μάθει σε ένα πανεπιστήμιο όπου ο καθηγητής δν παίρνει από τον εκπρόσωπο της οποιαδήποτε φοιτητικής παράταξης το μικρόφωνο να ξεκινήσει το μάθημα γιατί φοβάται ότι θα φάει και ξύλο στο τέλος!
έχουμε μάθει σε ένα πανεπιστήμιο όπου πρέπει να είναι μέσα στην μπίχλα των αφίσεων στους τοίχους από πάνω μέχρι κάτω και αν τολμίσεις να βγάλεις καμία, μετα θα βρεις τον μπελά σου!
έχουμε μάθει σε ένα πανεπιστήμιο το οποίο ταλαιπωρείται καθημερινά από όχι μόνο τις αφίσες και τα σπρει αλλα και απο τα τραπεζάκια και τους αδικοχαμένους χώρους που έχουν κάνει κατάληψη οι απρατάξεις!
 
Μαλλον κύριε που γράψατε το άρθρο θέλετε τετοια πανεπιστήμια ως "Αριστερά" που λέτε οτι είστε! εγώ είμαι δεν είμαι, ΔΕΝ ΘΕΛΩ! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΤΑΤΑΞΕΙΣ! και να πάρουν και την βρωμιά μαζι τους που αφήνουν! θελετε να έχετε τους δικούς σας μέσα;; εγώ θέλω ένα ΚΑΘΑΡΟ πανεπιστήμιο γιατί το ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ!  3ο έτος είμαι στην ασοεε και εχω δει αρκετά πράγματα! εσυ πόσο είσαι;; όταν ήσουν στην ηλικία μου σου άρεσε;; ε εμένα τώρα δεν μου αρέσει! μαζευτείτε και φύγετε! Ευχαριστώ! 
 
Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!