tromaktiko: Σχετικά με "Herbalife! Η οικονομική λύση της εποχής ή μήπως φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες;"

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Σχετικά με "Herbalife! Η οικονομική λύση της εποχής ή μήπως φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες;"



Ειχα ασχοληθει με την εταιρια αυτη πριν αρκετα χρονια ως φοιτητης, για ελαχιστο χρονικο διαστημα, περιπου 3 μηνες. (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/herbalife.html) Σταματησα να ασχολουμαι με τη εταιρια αυτη γιατι ειδα οτι αυτο που επρεπε να κανω ηταν κατι που δεν μπορω να κανω με αποτελεσματικοτητα, οποτε και το παρατησα.

Στο ψητο.
1. Ναι, γινεται να τρεφεσαι μονο με "ροφηματα". Εγω προσωπικα δεν το προτειμω, γιατι απλα προτειμω το "κλασσικο" φαγητο, αλλα αν το δουμε καθαρα επιστημονη, αν τα "ροφηματα" σου ειναι γεματα με ο,τι σου δινει το κλασσικο φαγητο τοτε προφανως και ζεις μια χαρα.
Παρεπιμπτοντως, εχασα 2 κιλα στον 1ο μηνα που τα δοκιμασα τα προϊοντα τους.

2. Η εταιρια τοτε που ημουν εγω εκει, καια φανταζομαι και τωρα το ιδιο θα λεει, ποτε δεν ειπε να τρεφεσαι μονο με ροφηματα. πρωϊνο-βραδυνο ηταν, αν θυμαμαι καλα.

3. Δεν ξερω αν τα βγαζουν τα χρηματα που λενε, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ξερω πως το συστημα που βασιζεται η λειτουργια & βιοσημοτητα της εταιριας ειναι ρεαλιστικοτατο. Υποψιαζομαι οτι σε πιασαν οι προκαταληψεις σου οταν ακουσες τα νουμερα αυτα (στυλακι "χα-καλο αστειακι- να βγαζουν τοσα χρηματα με ημιαπασχοληση. που τα πουλατε αυτα ΡΕΙΙΙ;!;!;!;;;" επιασα σωστα το ρολο νομιζω ε;;).
Ποτε μην λες ποτε φιλε μου.
πχ, σημερα εβγαλα 400€ μεσα σε 10 μερες αναμονης απτο χρηματιστηριο. χρονος "εργασιας" μου;; καμια ωριτσα;; αντε 2.
Συνεχιζω στο θεμα μας.

Αν προσεξες στη αναλυση της ολης λογικης αυτης, δεν εισαι υπαλληλος πρακτικα, αλλα εξωτερικος συνεργατης, και τα χρηματα που θα βγαζεις ειναι ξεκαθαρα συνεδεμενα με το ποσες πωλησεις κανεις (κοινως, % επι των πωλησεων σου), αλλα και το ποσες πωλησεις κανουν τα ατομα στην ομαδα σου, δηλαδη, αυτοι που ασχοληθηκαν με την εταιρια με συνδετικο κρικο εσενα.

Να στο πω πιο απλα με ενα αριθμητικο παραδειγματακι:
ο Χ κανει πωλησεις κατα μεσο ορο1000€/μηνα. και παιρνει (πχ) το 10% στη τσεπη του. αρα 100ε.
εχει ομως αλλα 5 ατομα στην ομαδα του, που και αυτοι κανουν κατα μεσο ορο 1000€/μηνα πωλησεις. και παιρνει απο αυτους ενα Χ% (οπου Χ<10). πες οτι ειναι 7%.
αρα θα χει εξρα εσοδα 350€ απ΄το πουθενα.
με λιγη φαντασια μπορεις να κατανοησεις τωρα πως γινεται (στη θεωρια παντα) να βγαζουν 2000/4000/6000/10000/20000€ το μηνα με ημιαπασχοληση.

Ειναι μια πυραμιδα. οσο πιο ψηλα εισαι, τοσο πιο πολλα παιρνεις. και ψηλα παει ο ικανος & δημιουργικος.

4. για το σπιτι του "προεδρου" δεν ξερω να πω τιποτα.
Αλλα μπορω να πω οτι τοτε που ημουν εγω ειχα παει σε ενα 1ημερο σεμιναριο που μας πηγαν ολους τους νεους "συνεργατες" και μειναμε σε πανακριβο ξενοδοχειο στα Καμενα Βουρλα(δεν θυμαμαι ονομα-ειναι γνωστο παραλιακο-οταν ειδα τις τιμες στο καρτελακι φρικαρα)
με φαγητο κλπ κλπ, και ολα αυτα σε τραγικα χαμηλη τιμη. να καταλαβεις οτι εγω τοτε δεν ημουν σιγουρος αν ηθελα να ασχοληθω με την εταιρια, αλλα πηγα για το "τζερτζελο".ειπα μεσα μου: θα μαθω ενδιαφεροντα πραγματα γυρω απτην υγεια, γυρω απτο μαρκετινγκ, ισως αποδεικτει καλη περιπτωση η δουλεια αυτη. στη τελικη,ισως γνωρισω και κανα γκομενακι.γιατι οχι;"

Εγω θα προτεινα σε οποιον εχει αναγκη απο δουλεια, ειναι ικανος να ασχοληθει με κατι πιο alternative,εχει μεγαλο κοινωνικο κυκλο, και ειναι ατομο ικανο κοινωνικα & στο λεγειν, να το σκεφτει. Ειδαλλως ειναι χαμενος χρονος, ελπιδες, και το σημαντικοτερο, χαμενα χρηματα η οποιαδηποτε ενασχοληση με την εταιρια αυτη.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!