tromaktiko: Άποψη αναγνώστη και απορία...

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Άποψη αναγνώστη και απορία...



Καλησπερα παιδια και καλη αρχη. Τα θεωρω πλεον πολυ γραφικα τα μηνυματα που σας στελνουν,του τυπου,ειστε ή δεν ειστε το παλιο τρωκτικο κτλ. Ξερω οτι δεν προκειται να μαθουμε ποτε,και πραγματικα το ευχομαι προκειμενου να μην εχουμε αλλα θυματα...

Διατηρω τις επιφυλαξεις μου για τις προθεσεις σας, και με ποια λογικη "δανειστηκατε", "υιοθετησατε" το ονομα 'τρωκτικο'. Οπως πολλες αποριες ειχα οταν λειτουργουσε το τρωκτικο.
Προς το παρον με ενδιαφερει η αμεση ενημερωση που προσφερεται και αφηνω σε αλλους να λυσουν τους γριφους που βαζουν οι ιδιοι στους εαυτους τους.Θα ηθελα να γνωριζω κανοντας μια καταγγελια στο blog σας ,κατι για το οποιο θελω να σας συγχαρω που δινετε στον κοσμο αυτο το βημα,κατα ποσο τον καλυπτετε.
Τι θελω να πω? θελω να κανω μια καταγγελια, με την ip μου ειναι σαν να σας συστηνομαι,δινοντας σας τα πραγματικα μου στοιχεια (αυτο στην περιπτωση που δεν παω να το στειλω απο Internet cafe),σαυτη την περιπτωση αν γινει ντορος με μια καταγγελια,αυτοι που κατηγγειλα μπορουν να φτασουν σε μενα?γιατι απο οτι εχω καταλαβει ολα ειναι ελεγχομενα.
Αν μπορειτε να το δημοσιευσετε και να μου απαντησετε ωστε να γνωριζω εγω και ο καθε αναγνωστης που στελνει μηνυμα και κανει καταγγελια τα επακολουθα εφοσον υπαρχουν.
σας ευχαριστω
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!