Σημαντικές μελέτες στην έρευνα για τον καρκίνο έχουν αποδειχθεί ψευδείς, γεγονός που σημαίνει ότι οι καθιερωμένες θεραπείες, που χρησιμοποιούμε για την ασθένεια αυτή βασίζονται σε...
δόλια ευρήματα και ψευδή επιστήμη Πρόσφατα δεδομένα έδειξαν ότι η πλειοψηφία των μελετών που τροφοδοτούν την έρευνα του καρκίνου είναι ανακριβείς και είναι πιθανό να υποκρύπτουν δόλο εξ υπαρχής. Τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό Nature δείχνουν ότι το 88% των μεγάλων μελετών για τον καρκίνο, που έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά τα τελευταία χρόνια, δεν μπορούν να αναπαραχθούν προκειμένου να αποδειχτεί η ακρίβειά τους. Αυτό σημαίνει ότι τα δημοσιευμένα πορίσματα όλων αυτών των ερευνών είναι εντελώς αστήρικτα και ψευδή.
Ο συγγραφέας της επανεξέτασης και πρώην επικεφαλής της έρευνας για τον καρκίνο στην Amgen C., Glenn Begley, δεν ήταν σε θέση να αναπαράγει τα αποτελέσματα των 47 από τις 53 μελέτες που εξετάστηκαν.
Αυτό υποδηλώνει ότι οι ερευνητές κατασκευάζουν τα ευρήματά τους, απλά και μόνο για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση των θετικών ευρημάτων, αντί να δημοσιεύουν τα πραγματικά αποτελέσματα τους. Αυτό εξασφαλίζει για τους ίδιους μια συνεχή σταθερή ροή χρηματοδότησης καθώς και επιχορηγήσεις.
Ο Begley δήλωσε: «Αυτές είναι οι μελέτες, πάνω στις οποίες στηρίζεται η φαρμακευτική βιομηχανία για τον προσδιορισμό νέων στόχων για την ανάπτυξη φαρμάκων, αλλά αν πρόκειται να βάλετε 1 εκατομμύριο ή 2 εκατ. ή 5 εκατομ. δολάρια στοίχημα για μια παρατήρηση, θα πρέπει να είστε σίγουρος ότι είναι αλήθεια. Όταν όμως προσπαθήσαμε να αναπαράξουμε αυτές τις εργασίες, πειστήκαμε ότι δεν είχαν καμιά πραγματική αξία. “
Παρ’ όλο που ο Begley δεν ήταν σε θέση να δημοσιεύσει τα ονόματα εκείνων που δημοσίευσαν τα ψευδή ευρήματα, η πρόσφατη αυτή εξέλιξη αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων προσεγγίσεων για την αντιμετώπιση του καρκίνου είναι άκυρες.
Το Comprehensive Cancer Center του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν δημοσίευσε το 2009 μια ανάλυση, όπου αποκάλυψε ότι διάφορες δημοφιλείς μελέτες για τον καρκίνο είναι ψευδείς. Όπως ήταν αναμενόμενο η κύρια αιτία των κατασκευασμένων αποτελεσμάτων προσδιορίσθηκε να είναι οι συγκρούσεις των συμφερόντων, που ήθελαν να εμφανίσουν αποτελέσματα τα οποία θα λειτουργούσαν καλύτερα για τις φαρμακευτικές εταιρείες και όχι για τους ανθρώπους.
Προσωπικά έχω αισθανθεί πάντα τη βιομηχανία του καρκίνου να είναι ευάλωτη, όταν έρχεται στην επιφάνεια το θέμα της δικής της έρευνας και των θεραπειών της. Όπως και να το δούμε είναι θέμα κοινής λογικής. Αν κάποιος σας έλεγε: «Αυτό το σώμα είναι άρρωστο και πρέπει με κάποιο τρόπο να το βελτιώσουμε», θα σκεφτόσασταν ποτέ ότι πρέπει να δηλητηριάσετε πλήρως και να καταστρέψετε κάθε υγιές κύτταρο σε αυτό το σώμα προκειμένου να το κάνετε καλύτερα;
Και θα το κάνατε αυτό γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η θεραπεία σας θα σημαίνει ότι η υγεία αυτού του σώματος θα είναι κακή για το υπόλοιπο της ζωής του, ανεξάρτητα από το αν θα βελτιωθεί ή όχι; Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν όχι, και, αν έχουν ασχοληθεί έστω και ελάχιστα με έρευνα, θα έθεταν πιθανώς ένα θαυμαστικό στο τέλος αυτού του “ΟΧΙ!”
Ακριβώς το γεγονός ότι απίστευτα χρηματικά ποσά έχουν διοχετευθεί στην έρευνα για τον καρκίνο από την ανθρωπότητα, όλα αυτά τα χρόνια, και ακόμα δεν έχουν γίνει πραγματικές πρόοδοι, θα πρέπει να είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Αυτό αποκαλύπτει από μόνο του ότι τα χρήματα δεν πηγαίνουν πραγματικά εκεί που πιστεύουμε ότι πηγαίνουν και δεν υπάρχει καμία πραγματική προσπάθεια να βρεθεί μια θεραπεία.Ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος και συνεχώς ενημερώνονται και άλλοι γι ‘αυτό, η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς εξακολουθούν να πιστεύουν σε ό, τι μας λένε από την κυβέρνηση, την εκπαίδευση και τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα ευρήματά τους, που έχουν αποδειχθεί ψευδή ξανά και ξανά.
Το ερώτημα είναι: Tι άλλο χρειάζεται για να μας πείσει πως πρέπει να σταματήσουμε να διοχετεύουμε την ενέργεια και την προσοχή μας στο κατεστημένο που μας περιβάλλει;
Κάποια στιγμή...θα πρέπει αφού αφυπνιστήκαμε,να ξεσηκωθούμε ενάντια στο κατεστημένο Οι πράξεις μας,θα πρέπει να συντάσσονται με την ευημερία του ανθρώπου και όχι με το κυνήγι του χρήματος!
ΠΗΓΗ: newsitamea.gr