tromaktiko: Ολυμπιακός Β.-Ολυμπιακός 0-2

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ολυμπιακός Β.-Ολυμπιακός 0-2



Με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στο
 τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη της Super League.
Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσίασε πολλά από τα στοιχεία εκείνα που θέλει να δει ο Βάσκος τεχνικός (πίεση και κυκλοφορία της μπάλας) και είχε έναν Κώστα Μήτρογλου "ζεστό", ο οποίος σκόραρε τα τέρματα που έκριναν το φιλικό.



Σε αυτά προσθέστε τις πολύ καλές εμφανίσεις των Ριέρα και Ιμπαγάσα, οι οποίοι δείχνουν να προσαρμόζονται ολοένα περισσότερα με την πάροδο του χρόνου. Ειδικά ο πρώτος, αφού ο Ιμπαγάσα στα φιλικά με Ρόμα και Λα Κορούνια ήταν στους διακριθέντες.


Οσον αφορά στο σύστημα που επέλεξε ο Βαλβέρδε, αυτό ήταν το 4-5-1. Ο Νικοπολίδης ήταν κάτω από το τέρμα, ο Τοροσίδης στα δεξιά της άμυνας και ο Χολέμπας στα αριστερά, Μοντέστο και Α.Παπαδόπουλος οι στόπερ, Ντουντού και Οσκαρ κεντρικά χαφ, ο Ριέρα αριστερά και ο Ζαϊρί δεξιά και ο Ιμπαγάσα πίσω από τον προωθημένο Μήτρογλου.
Οσοι απόρησαν με την επιλογή του Χολέμπας, υπενθυμίζουμε πως ο Ραούλ Μπράβο "κουβαλάει" κάρτες από την περασμένη σεζόν και δεν θα αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή, οπότε ήταν λογικό να παίξει βασικός σε μια ενδεκάδα, η οποία αναμένεται να επιλεχθεί και το επόμενο Σάββατο.



Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε για μία ακόμη φορά και ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δυσκόλεψε αρκετές φορές τους φιλοξενούμενους και εμφάνισε όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία που έχει δείξει στα μέχρι τώρα φιλικά. Μάλιστα, αν οι γηπεδούχοι ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει κάποιο γκολ επί των Πειραιωτών.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:


9ο λεπτό: Σουτ του Μπρέσκα από δεξιά, η μπάλα πέρασε άουτ.


15ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ από τον Ιμπαγάσα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιακούποβιτς.


25ο λεπτό: Μετά από πάσα του Ντουντού, ο Μήτρογλου έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!


32ο λεπτό: Γκολ για τον Ολυμπιακό! Ο Μήτρογλου έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Γιακούποβιτς.


43ο λεπτό: Μετά από φάση διαρκείας, ο Ζαϊρί χάνει μεγάλη ευκαιρία από κοντά.


47ο λεπτό: Σουτ του Ριέρα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!


73ο λεπτό: Τρίτο δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Ο Ρόμενταλ έκανε ωραίο σουτ με τη μπάλα να "γλύφει" το δεξί δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Ρόκα.


77ο λεπτό: Γκολ για τον Ολυμπιακό! Μετά από μπαλιά του Φετφατζίδη ο Μήτρογλου διπλασιάζει τα τέρματα του Ολυμπιακού.


82ο λεπτό: Ο Αλβάρες με σουτ από καλή θέση στέλνει την μπάλα άουτ.


83o λεπτό: Σουτ του Καπετάνου, ο Νικοπολίδης με θαυμάσια επέμβαση διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.



Οι συνθέσεις:


Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς (61' Ρόκα), Σελέζι, Τομάς, Σανκαρέ, Ρόκας, Ρίκκα (53' Καμπάνταης), Αλβάρες, Ουμπίδες, Μόνχε, Μπρέσκα (46' Καπετάνος), Μαρτίν.



Oλυμπιακός: Nικοπολίδης, Μοδέστο, Αβ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Xoλέμπας, Ντουντού, Όσκαρ (53' Φετφατζίδης), Ριέρα (65' Φουστέρ), Ζαϊρί (46' Ρόμενταλ), Ιμπαγάσα (81' Κατσικογιάννης), Μήτρογλου.


Kίτρινες κάρτες: Μόνχε - Τοροσίδης
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!