tromaktiko: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 117 ΠΜ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 117 ΠΜ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?



Θα ήθελα να αναφέρω σε εσάς και τους αναγνώστες σας την ύπαρξη ενός τεράστιου προβλήματος στον οικισμό της (διασποράς) 117 Π.Μ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ που βρίσκεται κοντά στην Kυλλήνη.Στον οικισμό αυτό είναι αισθητή κι από τον δρόμο η αυθαιρεσία που κυριαρχεί...
Όλα τα σπίτια έχουν γύρω τους αυτοσχέδιες κατασκευές(με τσιγκινα υλικα,με κουρτινες και αλλα αντιαισθητικα υλικα) για την στάθμεση των αυτοκινήτων του κάθε διαμένον στην οικία αυτή που παρέχεται δωρεάν από το κράτος...Το πρόβλημα είναι ότι εκτός από την αντιαισθητική εικόνα των ΤΣΑΝΤΙΡΙΩΝ 1.Υπάρχει τεράστιος χώρος στάθμευσης για όλες τις οικίες(αλλά μάλλον βαριούνται να περπατίσουν πέντε μέτρα παραπάνω)
2.Χαλάνε την ομοιομορφία,το φυσικό περιβάλλον(με αποψιλώσεις),την "πολεοδομική" διάταξη του χώρου 3.Φυσικά δεν υπάρχει καμία άδεια ούτε από την πολεοδομία,ούτε από την πολεμική αεροπορία.
4.Η διοίκηση της 117 ΠΜ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ γιατί δεν οργανώνεται? γιατι να υπάρχει αφθαιρεσία σε δημοσια γη (για το συμφερον λιγων)?μήπως πληρώνουμε κάποιους για να μην κάνουν την δουλειά τους σωστά? μηπως η μονιμοτητα εχει φερει εφησυχασμό? μηπως η διοικηση της 117ΠΜ κοιμαται?
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!