tromaktiko: ΕΞΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 14 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΕΝΟΠΛΟΥ ΣΤΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΕΞΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 14 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΕΝΟΠΛΟΥ ΣΤΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ



Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 14 τραυματίσθηκαν σήμερα από ένοπλο που άνοιξε πυρ σε δρόμο μιας περιφερειακής συνοικίας στη δυτική Μπρατισλάβα, έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της σλοβακικής πρωτεύουσας.
"Το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τις 10.00 (τοπική ώρα, 11.00 ώρα Ελλάδας), περίπου 20 άνθρωποι τραυματίσθηκαν, από τους οποίους οι έξι θανάσιμα", δήλωσε η Ντομίνικα Σούλκοβα, εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών, προσθέτοντας ότι νεκροί είναι τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες. "Δεκατέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποιών ένα παιδί τριών ετών....
μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο", δήλωσε ακόμη, διευκρινίζοντας πως η κατάσταση τριών είναι σοβαρή και υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση.
Τους πυροβολισμούς έριξε ένας 15χρονος τοξικομανής, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τον ιστότοπο της σλοβακικής εφημερίδας SME. Σύμφωνα με άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο, ο οποίος βρισκόταν υπό την επιρροπή αλκοόλ ή ναρκωτικών.  Αυτόπτες μάρτυρες τους οποίους επικαλείται το τηλεοπτικό δίκτυο TA3, δήλωσαν ότι οι πυροβολισμοί ρίχτηκαν σ' ένα πολυσύχναστο δρόμο, κοντά σ' ένα σούπερ-μάρκετ και σ' ένα νηπιαγωγείο.
Ο δράστης επιτέθηκε κυρίως σε μια οικογένεια που ζει σε διαμέρισμα πάνω από το νηπιαγωγείο, σύμφωνα με μία αυτόπτη μάρτυρα. Η σλοβακική αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο και δήλωσε μόνο ότι ερευνά το επεισόδιο. Ο επικεφαλής της αστυνομίας και ο υπουργός Εσωτερικών θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στις 15.30 ώρα Ελλάδας, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Γιάνα Μπολόγοβα.

http://ypotheto.blogspot.com/2010/08/14_30.html

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!