tromaktiko: ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 15Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 15Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



Από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 15η διήμερη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νομαρχίας Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε για να προσφέρει μια ακόμα ανάσα αλληλεγγύης σε άπορες οικογένειες του Νομού Ηρακλείου.
 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί ένα όραμα της Νομαρχιακής Αρχής που έγινε πράξη από τη Νομάρχη Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη με τη λειτουργία του από τον Απρίλιο του 2009 και αποτελεί σημαντικό έργο κοινωνικής στήριξης.


Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχίας Ηρακλείου. Το μητρώο των δικαιούχων αναμορφώνεται συνεχώς έπειτα από αιτήσεις πολιτών στη Διεύθυνση. Σκοπός της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι να καλύψει τις πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης άπορων οικογενειών με μακροπρόθεσμο στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους.

Την πρωτοβουλία αυτή της Νομαρχιακής Αρχής στηρίζουν ενεργά το Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, και οι έμποροι - προμηθευτές - επιχειρηματίες τροφίμων του Νομού Ηρακλείου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!