tromaktiko: Ενας 17χρονος σκεφτεται

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ενας 17χρονος σκεφτεται



Πρωτα θα ηθελα να εκφρασω την ευχαριστηση μου για την δυνατοτητα που μας δινετε μεσω του blog σε εμας τους νεους να εκφρασουμε τις αποψεις μας.
Επισης ειμαι χαρουμενος διοτι βλεπω οτι τα παιδια αυτης της χωρας δεν ειναι ολα επηρεασμενα απο την ψευτια που τους ριχνουν αλλα και απο τις γελοιοτητες οχι μονων των πολιτικων αλλα και ολων των αλλων.

Ξερουμε ολοι για το νει συστημα της υπουργου που καταργεισε την βαση του 10.Ειμαι τελειως αντιθετος σε αυτο με την αποψη οτι δεν μπορω καποιος που δεν εχει ανοιξει ποτε βιβλιο στην ζωη του και να γραφει 0,2!!!! να περναει σε καποια σχολη.Δεν πιστευω οτι ειναι αξιοκρατικο.Βεβαια εχω ακουσει και την αποψη οτι οι γονεις δεν μπορουν να στελνουν μετα αυτα τα παιδια σε ιδιωτικα ΙΕκ για να μαθουν καποια τεχνη λογο των οικονομικων και ετσι η καταργηση θα κανει καλο.Απανταω, ας ειχαν δασκαλεψει τα παιδια τους ωστε να διαβασουν και να μην χρειαζεται να ! δωσουν λεφτα για να σπουδασει καποιος που δεν το αξιζει.

Μεσα σε αυτο θα ηθελα να πω και για την συνεχεια.Μετα το λυκειο.Σκεφτομαι τωρα.Καθομαι ξεσκιζομαι στο διαβασμα οπως πολλα αλλα παιδια για να καταφερω να περασω σε μια σχολη.Εγω προσωπικα δεν εχω καταφερει να επιλεξω καποια συγκεκριμενη.Απελπιζομαι ομως με το γεγονος οτι και να επιλεξω καποια εχω παντα το ερωτημα στο μυαλο μου <<ΘΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;;. ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ;;;..'Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ>>...και ή απαντηση που μου ερχεται ειναι << ΟΧΙ...'Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ...ΑΜΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙς ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ>>... ή μονη πραγματικη λυση που σκεφτομαι ειναι το εξωτερικο.Δεν ξερω πες το διαισθηση πες το τρελα δεν ξερω.Απο το γυμνασιο ηθελα να φυγω απο αυτην την χωρα.Την αγαπαω.Πραγματικα την αγαπαω.Αλλα πρεπει και αυτη να κανει κατι για εμενα.Το να φυγω παλι στο εξωτερικο ειναι πολυ δυσκολο διοτι οι γονεις μου δεν εχουν την οικονομικη ευχερια να το κανουν.Αρα;;;;...Ελλαδα. Πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε τα μονο παιδια απο τις χωρες του αναπτυγμενου κοσμου που εχο! υν ως ονειρο να φυγουν απο την χωρÎ! ± του ς.Πως μας καταντησαν ετσι;;;..Και αυτο θα συνεχιστει αμα δεν αλλαξουν τα παιδια νοοτροπια.Πρεπει να καταλαβουν οτι υπαρχουν ηθικες αξιες.Δυστηχως καθημερινα διαπιστωνω οτι υπαρχουν ελαχιστα παιδια που εχουν αυτο το εφοδιο για την ζωη.Άυτο εχει ως συνεπεια να γινονται γελοια υποκειμενα οπως αυτοι οι 300 μεσα σε αυτον τον βουρκο της διαφθορας ετσι οπως καταντησαν την βουλη.Και δεν ειναι μονο αυτο.Το συστημα αυτο εχει γινει πολυ προσεκτικα. Αφου δεν υπαρχει κανενα ηθοπλαστικο εργο στα 12 χρονια του σχολειου η διαφθορα στον εγκεφαλο συνεχιζεÏ! �αι και στο πανεπηστιμιο.Ειναι δυνατον στα κεντρα του πολιτισμου να υπαρχουν κομματοποιημενα ατομα;;;;;;..Ειναι τοσο γελοιο, τοσο αδιανοητο να το συνηδιτοποιησει κανεις.Σε ολες τις χωρες που υπαρχει μια οργανωση αυτο ειναι κακουργημα.Ενω στην Ελλαδα;;;..Ειδικες αιθουσες για τα παιδια των κομματων..Ειδικη μεταχειριση απο τους καθηγητες..Αιωνιοι φοιτητες που συντονιζουν τα πραγματα εκει μεσα. Σκετη φρικη....Παντως να πω την αληθεια εχω μια κρυφη επιθυμια.Θελω να ερθει ενας πολιτικος μεσα απο την βουλη ή απο την κυβερνηση.Θελω τοσο να του τα πÏ! ‰ μεσα στην μουρη...αλλα δεν θα τα καταφερω..γιατι πολυ απλα με το που τον δω θα τον βαλω κατο απο το εδαφος για να καταλαβει ποσο σκατα τα εχουνε κανει.....Η μονη χωρα στον κοσμο που οι πολιτικοι της πανω απο 20 χρονια την κλεβουνε και ψηφιζουν οι ηλιθιοι οι Ελληνες τους ιδιους.Μα δεν ειναι τελειως ηλιθιο;;;Ηθελα να ηξερα ποιοι ειναι ολοι αυτοι που μαζευονται κατα χιλιαδες στις συγκεντρωσεις τους;;;;..δεν εχουν καταλαβει τι γεινετε;;; ποσα ρουσφετια τους εχουν ταξη;;;..ποσες θεσεις εχουν ταξει σε αυτο το Γα****νο δημοσιο για τα "καημενα" παιδια τους ...ΕΛΕΟΣ!!!!

Θα μπορουσα να θιξω πολλα θεματα που με απασχολουν και με κανουν να εξοργιζομαι να τυφλονομαι απο τον θυμο μου αλλα θα με επαιρνε μεχρι αυριο για να γραφω.

Θα ηθελα να κανω μια διευκρινηση σε μια αναρτηση που ειχα δει για τον Δημο Ιλιου στον οποιο ζω και πηγαινω και Λυκειο..Αναφερει οτι ο δημος ειναι απο τους ελαχιστουν που εχει ξεπληρωσει ολα του τα χρεη και εχει και κερδος κατι εκατομμυρια.Ξερεις κανεις πως προηλθαν αυτα;;;;..Να ρωτησετε τους εργαζομενους που δεν θυμαμι και το νουμερο τους που αποληθηκαν για να ερθουν.Επισης τα προγραμματα που σταματησαν για διαφορα θεματα που και αυτα απασχολουσαν καποιους εργαζομενους.Αμα τα βαλετε ολα αυτα (ενταξει και καποια καλα κανανε αλλα ελαχιστα) ! θα δειτε πως προηλθαν αυτα τα κερδη.Το οτι ειναι περιοδος για της δημοτικες εκλογες το ξερουμε και ολοι οι δημαρχοι εχουν τα κονε τους για να τους βγαλουν ασπροπροσωπους. Επισης θα ηθελα να το συνδεσω με το θεμα που διαβασα για τους τσιγγανους.Για μενα δεν υπαρχουν τσιγγανοι υπαρχουν γυφτοι.και εμεις στην περιοχη εδω εχουμε αρκετους.Και αυτο περναει και στα σχολεια.ξερεις τι ειναι να βγαινεις απο το σχολειο και να ειναι εξω αυτοι με σιδερογροθιες λαο οτι αλλο θες ετοιμοι να σε κλεψουν και να σου πουλησουν τσαμπουκα;;;;..να ανεχεσε τις βρισιες τους γιατι αμα πεις κατι ή μον! η καÏ �αληξη ειναι στο νοσοκομειο;;;;...το οτι πλακωνονται με τα αλλα <<καλα>> παιδια του σχολειου για το χασις....και εδω Δημος δεν μπορει να κανει κατι;;;....θυμαμαι σε μια πλατεια που ειχουν φτιαξει τα πρωτα 2 χρονια ουτε ενας δεν παταγε..Ουτε γονεις με τα παιδια τους ουτε εφηβοι για να παιξουν.Την ειχαν πιασει αυτοι και φοβοντουσαν ολοι να πανε..Ολα αυτα για ολους αυτους που λενε οτι και αυτοι ανθρωποι ειναι και αλλας βλακεις..ας ερθουν να δουν πως ειναι τα πραγματα και μετα να μιλησουν...Να μην αναφερω οτι υπαρχει μηδεν αστυνομευση.Εξω απο τα σχ! ολεια ολοι οι <<μαγκες>> με τα μηχανακια χωρις διπλωμα χωρις τιποτα και εμεις να κινδυνευουμε απο τις δικες τους ανοησιες..Τελος παντων..

Εχω θεματα τοσα να πω αλλα οπως ειπα δεν γεινετε...Σε αυτην την χωρα προσπαθεις να ανασανεις σαν νεος πολιτης και το μονο που κανουν ειναι να σου κλεινουν τους πνευμονες οξυγονου και ετσι δεν μπορεις να σκεφτεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα,Ευτυχως που ξεπηδανε πνευμονες οξυγονου οπως το blog ας και οι αναρτησεις των νεων.Σιγα σιγα ο λαος θα αρχισει να μην ανεχεται τιποτα.Θα τους παρει παραμαζωμα ολους και δεν θα αφησει τιποτα ορθιο.Γιατι αυτος ο λαος εχει μια αξιοπρεπεια που του την εχουν παρει.Εδω λοιπον δεν χωρανε απλα και ηρεμα πραγματÎ! ± πολιτισμενα.Πρεπει να τους συμπεριφρθουμε οσο <<πολιτισμενα>> μας φερονται και εκεινοι.Και πιστευω οτι δεν θα ειναι ετσι οπως το περιμενουν ολοι.Πιστευω οτι θα γινει ξαφνικα και αυτο ειναι το χειροτερο για αυτους.Αληθεια το πιστευω οτι αυτη η χωρα μπορει να ανακαμψει.Μπορει να δειξει χαρακτηρα.Οπως εδειξε σε ολες τις δυσκολες στιγμες και τα καταφερε χαρις την θυσια αυτων που πεθαναν για να την ξαλασπωσουν.Ατομα σαν τον Καραισκακη που ετσι και το πεις στους περισσοτερους νεους σημερα θα τους ερθει το γηπεδο.Ετσι καταντησαμε να αδιαφορουμε για αυτα που αλλοι με κοπο απεκτησαν και εμεις τα εχουμε ετοιμα. Αλλα υπαρχουν ανθρωποι με την καρδια του ΕΛΛΗΝΑ που ετσι και αγανακτισει ενα εχω να πω...........ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ..



Ευχαριστω
Ενας 17 χρονος
(Ελπιζω να δημοσιευθει)
Υ.Γ Συγγνωμη για τα ορθoγραφικα.....
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!