tromaktiko: ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ



Απίστευτο και όμως αληθινό. Ασυνείδητος οδηγός, τραυμάτισε και εγκατέλειψε το απόγευμα στις 19:10 περίπου, δύο νεαρούς λίγο πιο έξω από το Βασιλειώνικο.
Το τροχαίο συνέβη όταν Ι.Χ αυτοκίνητο, κινούμενο από Χίο προς Χαλκειός, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε κατεύθυνση από Βασιλειώνικο προς Χίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο επιβάτες του δικύκλου, δύο αδέρφια, ηλικίας 20 και 21 ετών. Ο οδηγός του Ι.Χ αυτοκινήτου, εγκατέλειψε τα θύματα αιμόφυρτα στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε.

Διερχόμενοι ειδοποίησαν αμέσως την τροχαία και το 166, ενώ έψαχναν απεγνωσμένα στοιχεία για τον ασυνείδητο οδηγό. Τα θύματα τα οποία ήταν σε πλήρη σύγχυση δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν κανένα στοιχείο και έτσι αυτή τη στιγμή, η Τροχαία Χίου, προσπαθεί να κάνει την ταυτοποίηση των στοιχείων, από τα σπασμένα μέρη της πινακίδας του Ι.Χ που βρέθηκαν στο σημείο. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλει και η Δ/νση συγκοινωνιών, η οποία τη Δευτέρα αναμένεται να ρίξει φως στα στοιχεία του Οδηγού, μέσω των πινακίδων του.
Και τα δύο θύματα, οδηγήθηκαν αμέσως στο Σκυλίτσειο νοσοκομείο της Χίου, όπου υποβλήθηκαν σε εγχείρηση αφού φέρουν αρκετά κατάγματα σε όλο τους το σώμα.

Σ.Σ: Παρακαλείται όποιος γνωρίζει ή είδε κάτι, να επικοινωνήσει με το τμήμα τροχαίας Χίου, στο 2271081531 και στο 2271027105

http://www.kounoupi.gr/
 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!