tromaktiko: Χαριζονται 2 νεογέννητα γατάκια

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Χαριζονται 2 νεογέννητα γατάκια



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Καλησπέρα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο tromaktiko και ο λόγος είναι για μια αγγελία που ήθελα να κάνω για 2 νεογέννητα γατάκια που βρήκα στη γειτονιά μου.
Θα μου πείτε γιατί δεν απευθύνομαι σε ειδικά sites με αγγελίες μικρών ζώων ή σε φιλοζωικές οργανώσεις. Πιστέψ' τε με, το έκανα. Στην πρώτη περίπτωση ενδιαφέρθηκαν κάποιοι, αλλά επιφανειακά μόνο...ρώτησαν στην αρχή τους απάντησα και μετά άφαντοι (αφού δεν ενδιαφέρεστε, τί στέλνετε? έτσι για το θεαθήναι και για να δείξετε ότι είσθε φιλόζωοι?). Όσο για τις φιλοζωικές δεν το σχολιάζω. Φιλοζωικές είναι μόνο στο όνομα.

Στο διαταύτα λοιπόν, η αγγελία μου έχει ως εξής: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ (ΝΙΚΑΙΑ). ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟΞΑΝΘΟ ΚΙ ΕΝΑ ΓΚΡΙ. ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΪΖΩ ΕΓΩ ΜΕ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΥΡΙΓΓΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΑ ΓΑΤΑ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΓΑΤΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

email:gianniskaristinakis@yahoo.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!