tromaktiko: Επτά Κλειδιά. Προτάσεις σεναρίου μέχρι 31/8

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Επτά Κλειδιά. Προτάσεις σεναρίου μέχρι 31/8



Επτά διαφορετικοί άνθρωποι. Επτά διαφορετικές ζωές. Επτά διαφορετικοί λόγοι που τους οδήγησαν εκείνο το απόγευμα στο γραφείο συμβουλευτικής και υποστήριξης.
Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι? Και ποια είναι η δική τους ιστορία, που τους έφερε ως εδώ?
Σας προσκαλούμε -και αν θέλετε σας προκαλούμε- να συμμετάσχετε στην διαμόρφωση του σεναρίου και στην διάπλαση των 7 χαρακτήρων μας! Μπορείτε να το κάνετε με τους εξής τρόπους :

1. Στείλτε μας με mail την αληθινή, προσωπική ιστορία σας με θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ στο eptakleidia{at}yahoo.com. Το mail σας αυτό, δεν θα δημοσιευτεί ,αλλά θα προωθηθεί άμεσα στην συντακτική μας ομάδα και πολύ πιθανόν η δική σας ιστορία να υιοθετηθεί από έναν χαρακτήρα μας.
2. Αν έχετε ταλέντο στην συγγραφή, γράψτε μας μια συνοπτική ιστορία που θα μπορούσε να αφορά την ζωή ενός απ’ τους χαρακτήρες μας και στείλτε την στο  eptakleidia{at}yahoo.com με θέμα ΙΣΤΟΡΙΑ. To mail σας θα προωθηθεί στην συντακτική ομάδα και θα δημοσιευτεί επίσης στο blog μας οπού οι αναγνώστες και οι fans θα μπορούν να ψηφίσουν αν τους αρέσει. Για αυτό τον λόγο μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το ονοματεπώνυμο σας/ είτε το ψευδώνυμο σας και -αν έχετε- ένα link προς κάποιο δημόσιο προφιλ σας (πχ facebook, blog, forum, κτλ)

Τις ιστορίες σας για το σενάριο μπορείτε να μας τις στέλνετε μέχρι 31/8 .
Περισσότερες λεπτομέρειες : http://eptakleidia.wordpress.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!