tromaktiko: Σχόλιο στο "Η Μητρόπολη Έδεσσας ακύρωσε βάπτιση στο «παρά 5»…"

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Σχόλιο στο "Η Μητρόπολη Έδεσσας ακύρωσε βάπτιση στο «παρά 5»…"




Όντως έτσι κάνουν τον τελευταίο καιρό, το ίδιο έγινε και σε μία βάπτιση στη Φλώρινα. Ωστόσο εκεί ο παπάς έκανε στην αρχή φασαρία, αναστάτωσε γονείς και συγγενείς, αλλά μετά από μερικά τηλέφωνα (???) έβαλε νερό στο κρασί του και προχώρησε στο μυστήριο.

Είπε πως αυτό είναι απόφαση της ιεράς συνόδου!

Η ιερά σύνοδος, ας πάει να διορθώσει άλλα και άλλα μέσα στην εκκλησία και ας αφήσει αυτές τις πρακτικές που το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι να διώχνουν τον κόσμο από την εκκλησία. Ας ψάξουν να δουν γιατί δεν υπάρχει κανείς στην εκκλησία την Κυριακή κάτω των 60 και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Το να μην είναι βαπτισμένος ο νονός, το καταλαβαίνω...
Αλλά όχι και να πουν όχι επειδή έκανε πολιτικό γάμο! Δηλαδή αν ήταν αρραβωνιασμένος ή αν είχε δεσμό, θα ενέκριναν??? Εκτός και αν το μόνο που θέλουν να πετύχουν, λόγω της μείωσης των θρησκευτικών γάμων (= έσοδα στην εκκλησία) είναι να εκβιάζουν με τον τρόπο αυτό θρησκευτικούς γάμους!

ΥΓ. Εδώ στην Κοζάνη δεν κήδεψε παπάς με απόφαση του μητροπολίτη μία μητέρα, η οποία αυτοκτόνησε από κατάθλιψη, επειδή είχε χάσει πριν μερικούς μήνες το γιο της σε τροχαίο και δεν άντεξε τον πόνο! Πού ήταν η εκκλησία να συμπαρασταθεί στη μάνα αυτή όταν την είχε ανάγκη? Μόνο ποινές ξέρουν να επιβάλουν? Σαν δεν ντρέπονται που θέλουν να διδάσκουν και την ΑΓΑΠΗ! Ανάθεμα και αν ξέρουν τι σημαίνει!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!