tromaktiko: Απαντήσεις για την καταγγελία για την ACTION AID

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Απαντήσεις για την καταγγελία για την ACTION AID



ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ACTION AID ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ.ΧΡΩΣΤΩ...

(Η ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ!)2 ΤΡΙΜΗΝΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΝ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ)ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ-ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ "ΟΦΕΙΛΗ", ΜΟΝΟ "ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓÎ! �ΑΜΜΑΤΟΣ". Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ACTIONAID ΔΕ ΧΡΙΕΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ, ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΤΗΣ "ΟΦΕΙΛΗΣ" ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΤΥΧΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ. ΠΑΝΤΩΣ, ΣΕ ΚΑΛΟ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ.!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
-------------------------------------

Μου φαίνεται πολύ υπερβολική η ευθιξία του ατόμου σχετικά με την υπενθύμιση από την Actionaid της οφειλής του. Γιατί όσο και αν τον ενοχλεί η λέξη από τη στιγμή που ανέλαβε την υποχρέωση, ναι, περί οφειλής πρόκειται. Και επειδή είμαι κι εγώ μέλος της Actionaid και έχω καθυστερήσει κι εγώ τη συνδρομή μου και μάλιστα δύο συνεχόμενες φορές, μου έκανε εντύπωση η διακριτικότητα και η ευγένεια με την οποία ήρθαν σε επαφή μαζί μου (τηλεφωνικά και με γραπτή ! επιστολή) για να μου το υπενθυμίσουν.


Συγγνώμη επίσης που θα το πω αλλά κι εσείς όταν δημοσιεύετε διάφορα αρνητικά σχόλια καλό είναι να φιλτράρονται με κάποιον τρόπο γιατί τελικά το πιο εύκολο πράγμα είναι να κατηγορήσεις και να δυσφημίσεις σύμφωνα με τον κομπλεξισμό και τα απωθημένα σου. Αυτά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!