tromaktiko: Καταγγελία All Day Cafe-Bar Da Vinci Αγία Παρασκευή

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Καταγγελία All Day Cafe-Bar Da Vinci Αγία Παρασκευή



Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Το συγκεκριμένο κατάστημα διαθέτει πισίνα, έτσι κάθε μέρα μαζεύει αρκετό κόσμο. Έχει ξαπλώστρες και πάγκους τύπου bar...
Χθες το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 3, αποδείξεις δεν είχε κανένας πάγκος. Αποδείξεις είχαν μόνο οι ξαπλώστρες. Εγώ και η φίλη μου καθόμασταν σε πάγκο. Παραγγείλαμε 2 Club Sandwich και ένα μεγάλο μπουκάλι νερό. Το παλικάρι που δουλεύει εκεί σαν σερβιτόρος μάλλον θα ήθελε να βρισκόταν σε άλλο μέρος γιατί ήταν πραγματικά στον κόσμο του. Πέραν από αυτό, για το φαγητό 2x8,50euro. Δεν παραπονιέμαι για την τιμή γιατί 8euro έχει και σε άλλες καφετέριες και ευτυχώς είμαι από τους ανθρώπους που δεν μου λείπουν τα λεφτά. Θα παραπονεθώ όμως για άλλους λόγους.

-Πρώτον και σημαντικότερο, έρχεται η ώρα να φύγουμε. Λέμε στο παιδί να πληρώσουμε?! Ναι, αμέσως μας απαντά. Κάνει 2-3 βόλτες, ήταν εμφανές ότι το είχε ξεχάσει. Σηκώνομαι και του λέω θα έρθεις να σε πληρώσουμε. Οκ. Έρχεται μας λέει 2 club και το νερό τόσο... . Τον σταματάω του λέω μια απόδειξη. Και τι κάνει ο τύπος?! Δεν τα είχε χρεώσει καν...Στην απόδειξη έδειχνε μόνο τα 2 Club που τα χτύπησε εκείνη την ώρα και έρχεται και μας λέει είναι και τα νερά επίσης τα οποία δεν τα χτύπησε καν. Του έδωσα 20 euro και σιγά που πήρα ρέστα!
-Δεύτερον, υποθέτω ότι οι τιμές είναι πιο ανεβασμένες σε σχέση με άλλες καφετέριες επειδή το service είναι ποιοτικότερα και πιο άμεσο. Λοιπόν, για σοβαρευτείτε γιατί δεν πρόκειται να ξαναδείτε euro από ελληνικό χέρι (. Περίμενα 30 λεπτά για έναν κατάλογο (πάλι καλά που έκοβε βόλτες το παιδί από το bar και μας τον έφερε). Και επίσης περίμενα άλλα 15 λεπτά για να πληρώσω κάτι για το οποίο σας παρακαλούσα να μου κόψετε απόδειξη.
Αυτή την φορά την μήνυση την γλιτώσατε! Την επόμενη όμως δεν 8α την γλυτώσετε...Και το σίγουρο είναι ότι δεν θα βγω χαμένος πιστέψτε με...

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!