tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ BEACH BAR ΠΕΠΟΝΙ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ BEACH BAR ΠΕΠΟΝΙ



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ BEACH-BAR «ΠΕΠΟΝΙ»-ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

Στις 16-08-2010 και ώρα 19:12 έγινε μία ανάρτηση στο blog σας από αναγνώστριά σας σχετικά με κάποιο beach-bar στους Αμμόλοφους Καβάλας, όπου διατυπώνονταν σωρεία παραπόνων σχετικά με κρούσματα φοροδιαφυγής.
Ενώ, λοιπόν, ο τίτλος μιλούσε για το «ΠΕΠΟΝΙ», το κείμενο αναφερόταν ξεκάθαρα σε άλλο beach-bar, γιατί εμείς στο «ΠΕΠΟΝΙ» δεν διαθέτουμε ούτε παιδότοπο, ούτε Βούλγαρο παρκαδόρο και κυρίως ΔΕΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΜΕ! Σε κάθε περίπτωση, όμως, πρέπει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν αφορά την επιχείρησή μας. Άραγε υπάρχουν πολλές αντίστοιχες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που δηλώνουν εισοδήματα με πέντε τουλάχιστον μηδενικά; Είναι πάγια πολιτική μας να κόβουμε απόδειξη για το κάθε προϊόν που παρέχουμε στους πελάτες μας, ενώ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ. Μήπως είναι τυχαίο ότι σε πολλούς ελέγχους που έκανε το ΣΔΟΕ στην επιχείρησή μας (ο τελευταίος στις 14-08-2010) δεν βρέθηκε ούτε μία παράβαση; Μακάρι όλες οι ομοειδείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα να λειτουργούσαν όπως εμείς και να πλήρωναν αντίστοιχους με εμάς φόρους. Τα οικονομικά μας στοιχεία είναι διαθέσιμα στον καθένα.
Υ.Γ.: Σας προσκαλούμε όλους στους Αμμολόφους Καβάλας και σας προτρέπουμε να προτιμήσετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές την ΕΛΛΑΔΑ! Δεν υπάρχει ομορφότερο και πιο ευλογημένο μέρος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΙΡΤΙΛΙΔΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!