tromaktiko: Απάντηση στο "Περι Στρατού και Θητείας στην εποχή μας..."

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Απάντηση στο "Περι Στρατού και Θητείας στην εποχή μας..."



1) Η θητεια ειναι υποχρεωτικη, νομιμη, θεσμοθετημενη νομικα και οποιος εχει προβλημα, ειτε βγαινει τρελος, ειτε μεταναστευει στο νησι Κιριμπατι, εαν δεν του αρεσει.
2) Οι ΕΔ ειναι απο τους πρωτους και σημαντικοτερους θεσμους μιας χωρας κ αυτο αποδεικνυεται απο τα: α) ΕΔ ειχαν απο την πρωιμη αρχαιοτητα ΟΛΑ τα Κρατη στην ανθρωπινη Ιστορια γιατι ηταν απαραιτητες για την επιβιωση τους, και β) ακομη και τα μεγαλυτερα και δυνατοτερα κρατη σημερα στον πλανητη διατηρουν ΕΔ, δεν θα διατηρουμε εμεις οι αδυνατοι;; Αρα οποιο σουργελλο ισχυριζεται οτι οι ΕΔ δεν ειναι χρησιμες, του αποδιδω τον χαρακτηρισμο του Ανιστοριτου και του Ασχετου γαιοποιλιτικα- πολιτικα- κοινωνικοοικονομικα και του προτεινω να παει να δια! βασει πρωτα και μετα να μιλαει διχως ουσια.

3) Παρατηρουμε οτι, ολοι οσοι ειναι δηθεν "επαναστατημενοι" και συγχρονοι "Τζειμς Ντινς" και προπαγανδιζουν να καταργηθει η θητεια στον Στρατο, δεν λενε κουβεντα περι θητειας στο ΠΝ και την Αεροπορια, διοτι προφανως εκει την περασανε φινα!

4) Επισης παρατηρουμε οτι οσοι το παιζουν δηθεν "εξεφερμενοι" εναντια στο συστημα, ειναι αυτοι που απο τα λεγομενα τους:

α) Ειναι "επαναστατες" του Η/Υ, επαναστατες του facebook εκ του ασφαλους, (ομως ναι κυριοι μη νομιζετε οτι δεν παρακολουθηστε απο στρατιωτικες υπηρεσιες ασφαλειας και οτι εχετε το δικαιωμα να προσβαλλετε Θεσμους του Κρατους..) επαναστατες του Σαββατοκυριακου που χαραμιζουν την ουτως η αλλως καμμενη και μιζερη υπαρξη τους μπροστα σε μια οθονη και νομιζουν οτι δηθεν κανουν επανασταση!

β) Ειναι ολοι αυτοι οι κοινως μπαχαλακιδες που ειχαν συνηθησει να καινε την Ελληνικη σημαια οταν "σπουδαζαν" (λεμε τωρα..) στο Πανεπιστημιο και να σπανε τη δημοσια περιουσια, σε αντιθεση με οτι τους ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ στον ΕΣ, δηλ. να τιμουν την Σημαια και να διαφυλλατουν την Δημ. Περιουσια. Ειναι κοινως αυτοι οι αλητες που σπανε τα μαγαζια μας, καινε ανθρωπους με μολωτωφ, δεν σεβονται γενικως τιποτα, παρα μονο το τομαρι τους.

γ) Ειναι αυτοι τις σπουδες στα ΕΑΙ κ ΤΕΙ των οποιων τις πληρωνουμε τζαμπα, φαγητο, βιβλια, διδακτικο υλικο, φοιτητικες λεσχες ΟΛΑ τζαμπα αφου δεν εχουν να προσφερουν τιποτα στην Ελληνικη κοινωνια παρα μονο περισσοτερες φθορες και ζημιες.

δ) Γενικα και τελειωτικα ειναι αυτοι οι δηθεν και οι τιποτα, οι ψευτομαγκες- κουραδομαγκες που βλεπουμε στους δρομους και που τους αναγνωριζουμε παντα και παντου, οι οποιοι ειναι ενα τεραστιο μηδενικο! Και για τη φυλακη.

Αρα: Αυτοι οι δηθεν φυσιολογικοι εαν δεν τους αρεσει η νομιμοτητα περι Στρατου, ας σηκωθουν να φυγουν. Δεν τους ειδαμε ομως να παραπονιουνται για τους πολιτικους, τους τραπεζιτες, τους δημοσιογραφους κλπ κλλπ και τα καθε λογης σκανδαλα τους... Πιθανον επειδη ειναι βουτηγμενοι στο ιδιο τσουβαλι και αυτοι, ψευτοκουλτουριαρηδες με ανιστορητες και ιδιαιτερως ανουσιες ιδεολογιες, προσπαθουν τωρα (αφου εχουμε αναμπουμπουλα και κριση των θεσμων..) να προπαγανδισουν και να επηρεασουν οσους μπορουν περισοτερους..

Αναγνωστες, μην δινετε σημασια σε αυτους. Εΐναι σαν τις μυγες. Σε ενοχλουν τοσο, οσο να σηκωθεις και να την λιωσεις με την μυγοσκοτωστρα.

Οι ΕΔ της χωρας και τα στελεχη τους δεν εχουν να αποδειξουν τιποτα και σε κανενα. Ξερουν την αποστολη τους και ειναι πληρως ενημερωμενοι για τα παντα. Σε αντιθεση με ολους τους κατα φαντασιαν πολεμιους του συστηματος που δεν ξερετε που πανε τα τεσσερα και τα εχετε χαμενα.
 
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!