tromaktiko: Μέγκαχεντ: "Να την σκοτώσει στην Τούμπα"

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Μέγκαχεντ: "Να την σκοτώσει στην Τούμπα"



Έχοντας αγωνιστεί σε Ντιγιαρμπακίρσπορ και στην Χατσέτεπε, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ έχει αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μιλώντας χθες από την μακρινή Αραβία όπου θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν την καριέρα του, ο Αιγύπτιος αμυντικός τόνισε:

«Είναι καλή ομάδα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να την "σκοτώσει" στην Τούμπα, γιατί στη ρεβάνς τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Ο καλύτερος παίκτης τους είναι ο Άλεξ. Το κέντρο άμυνάς της αντίθετα, ο Μπίλιτσα με τον Λουγκάνο είναι αργοί. Αξιόλογος παίκτης είναι και ο Γκοκχάν Γκιονούλ στο δεξί άκρο της άμυνας. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει νίκη με 2-0 στην Τούμπα, μπορεί να τα καταφέρει».
Επίσης, ο Μέγκαχεντ εξηγεί τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Στα κόρνερ και στις εκτελέσεις φάουλ θα πρέπει να υπάρχει η απόλυτη συγκέντρωση. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφύγουν να κάνουν φάουλ έξω από την περιοχή τους. Τα χτυπήματα του Άλεξ και του Εμρέ είναι κίνδυνος-θάνατος».
Σχετικά με την βοήθεια που θα έχει από τους οπαδούς της τόνισε: «Οι οπαδοί της Φενέρ είναι... τρελοί και σε ένα μεγάλο γήπεδο όπως είναι το "Σουκρού Σαράτσογλου", αυτό παίζει ρόλο. Την τρέλα των ΠΑΟΚτσήδων δεν τη φτάνουν, βέβαια, αλλά η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι καυτή», κατέληξε ο υψηλόσωμος Αιγύπτιος στόπερ.

http://frapesport.blogspot.com/2010/08/blog-post_4066.html#more
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!