tromaktiko: Ηχορύπανση και το "Γκέτο" Αθίγγανων στο Μενίδι Αττικής

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ηχορύπανση και το "Γκέτο" Αθίγγανων στο Μενίδι Αττικής



Μένω εδώ και 1 χρόνο περίπου στην περιοχή του Μενιδίου Αττικής. Ως γνωστόν στην περιοχή αυτή διαμένουν μεγάλος αριθμός Αθίγγανων εδώ και...
πάρα πολλά χρόνια, κυρίως στις περιοχές επί της οδού Αριστοτέλους και κατέρωθεν επί της οδού Δεκελείας και Αθηνών (προς Λιοσια).
Το πρόβλήμα παρουσιαζεται στην 2η περιοχή, δηλαδή, επί της οδού Δεκελείας και προς τα κάτω:

Έχουν γίνει επανηλημένως τηλεφωνήματα απανωτά στην Αστυνομία αλλά και καταγγελίες σχετικά με την ηχορύπανση που προκαλούν με την δυνατή μουσική που παίζουν ώρες ακατάλληλες, όχι μόνο από μένα, αλλά και από άλλους κατοίκους της περιοχής.

Δυστυχώς η Αστυνομία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά καθώς μιλάει για “Γκέτο” της περιοχής και περιορίζεται μόνο σε συστάσεις. Παρόλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζεται σε τέτοιο βαθμό, ώστε να “σπάνε” τα νεύρα όλων των κατοίκων της περιοχής, αλλά χωρίς να γίνεται τίποτα.

Και ρωτώ εγώ σαν πολίτης:

Που αλλού να απευθυνθώ, αν η ίδια η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό το πρόβλημα?

Γιατί θα πρέπει να ανέχομαι εγώ σαν Έλληνας πολίτης που έχω δικαίωμα να ζω σαν άνθρωπος στο σπίτι μου, τον κάθε Αθίγγανο και μη, στο να κάνει ότι του γουστάρει χωρίς να σκέφτεται τους γύρω του, αλλά πιο πολύ γιατί η ίδια η Αστυνομία να μην μπορεί να κάνει κάτι?

Ακόμα και ο Δήμος Αχαρνών θα πρέπει να σκεφτεί το παραπάνω πρόβλημα για τους κατοίκους του και να βρουν κάποια λύση σε συνεργασία με την Αστυνομία γιατί δεν αφορά εμένα αλλά και ένα μεγάλο συνολο της περιοχής που έχει καταφύγει σε καταγγελίες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!