tromaktiko: Ο Ριέρα «φορτίζει» όπως ο Τζόλε

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ο Ριέρα «φορτίζει» όπως ο Τζόλε




Ξεκινάει το πρωτάθλημα μέσα στο Σαββατοκύριακο και ο Ριέρα δεν είναι έτοιμος, παρά το γεγονός ότι σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός ακραίος μεσοεπιθετικός, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα με τον Ηρακλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως, ο ίδιος λέει ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Θα σας δώσει η στήλη την απάντηση। Ο Ριέρα είναι ένας οργανισμός ή αν θέλετε ένα σώμα με περίπου τα ίδια στοιχεία που είχε ο Τζόρτζεβιτς. Ο Τζόλε ποτέ δεν ήταν απολύτως έτοιμος σε κάθε έναρξη περιόδου, ακόμα και στα ντουζένια του.

«Φόρτιζε» τον Σεπτέμβριο και ήταν ασταμάτητος από τον Οκτώβριο και έπειτα. Ήταν ένα τρένο που αργούσε να πάρει φόρα σε σχέση με άλλους παίκτες που πετούσαν στην προετοιμασία, αλλά στην συνέχεια το εν λόγω τρένο δεν είχε σταματημό.

Στον Ολυμπιακό το έχουν αντιληφθεί αυτό και λένε πως περιμένουν τον Ριέρα να κάνει την διαφορά στην ομάδα μετά από τον Οκτώβριο και έπειτα। Ευελπιστούν δε μέσα στον Σεπτέμβρη στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος ο Ριέρα να έχει ορισμένες εκλάμψεις στο παιχνίδι που θα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, έστω και για 20’ από τα 90’ του αγώνα.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=5103
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!