tromaktiko: Λουίς Γκαρσία: "Είμαι καλά και θα βοηθήσω"

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Λουίς Γκαρσία: "Είμαι καλά και θα βοηθήσω"



Με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα μίλησε ο Λουίς Γκαρσία κατά την άφιξή του στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου.
Ήρθα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Νιώθω πολύ καλά που ήρθα στον
 Παναθηναϊκό σε μια ομάδα πολύ γνωστή στην Ευρώπη. Στόχος μου είναι να είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της", τόνισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού στις πρώτες του δηλώσεις στο "Ελ.Βενιζέλος".




Αναφορικά με το επίπεδο ετοιμότητάς του, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός είπε: "Έκανα προετοιμασία με την Σανταντέρ και τις τελευταίες δύο εβδομάδες έκανα προετοιμασία μόνος μου γιατί έληξε το συμβόλαιό μου. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος σε 15μερες. Πέρυσι είχα ένα πρόβλημα με τον χιαστό μου που με πήγε πίσω. Στη συνέχεια άλλαξε και ο προπονητής. Τώρα είμαι καλά και θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό".



Τέλος, ο Λουίς Γκαρσία αναφέρθηκε και στους Σισέ και Σεϊταρίδη: "Εχω μιλήσει με τον Σισέ και με τον Σεϊταρίδη. Είναι σημαντική η παρουσία τους στην ομάδα γιατί θα με βοηθήσουν στην προσαρμογή μου".
* Toν Λουίς Γκαρσία συνόδευε ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος έχει γίνει μάνατζερ και ασχολείται κυρίως με το ισπανικό πρωτάθλημα.










Πηγή: contra.gr




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!