tromaktiko: Νέμεθ και με την... βούλα!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Νέμεθ και με την... βούλα!



Νέμεθ και με την... βούλα!Νέμεθ... τριετίας! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ούγγρου ποδοσφαιριστή, που θα υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός έδωσε απόψε στην δημοσιότητα την συμφωνία με τον Κρίστιαν Νέμεθ. Η ανακοίνωση της πειραϊκής ομάδας αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την...
Λίβερπουλ για την απόκτηση του διεθνούς Ούγγρου ποδοσφαιριστή Kriztian Nemeth, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Η Λίβερπουλ θα λάβει 850 χιλ. ευρώ για την συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο Νέμεθ θα παίρνει από την πλευρά του λίγο πιο πάνω από 400 χιλ. ευρώ τον χρόνο για τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος διεθνής είχε αγωνιστεί πέρυσι στην ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού από την αγγλική ομάδα, σημειώνοντας τρία γκολ σε 12 συμμετοχές. Ο Νέμεθ πρόκειται να αφιχθεί στην χώρα μας αύριο Παρασκευή για να περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να πέσουν οι υπογραφές.

Υπογράφει αύριο ο Φουστέρ
Όσον αφορά στον Νταβίντ Φουστέρ θα περάσει αύριο από εξετάσεις. Στην συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο καινούριο του συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Απόψε εξελίξεις για Ουρτάδο
Σχετικά με την περίπτωση του Μοϊσές Ουρτάδο πρόκειται να υπάρξουν απόψε νεότερες εξελίξεις. Από μέρους του ο Ολυμπιακός καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τελειώσει θετικά το ζήτημα αυτό...

gazzeta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!