tromaktiko: Διορθωση σε στοιχεία του ΚΕΠ Κοζάνης

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Διορθωση σε στοιχεία του ΚΕΠ Κοζάνης



Αναφορικά με την δημοσίευση του προϊσταμένου του ΚΕΠ Δήμου Πτολεμαϊδας, κύριου Γεωργιάδη Μιχαήλ θα ήθελα να σημειώσω τα εξής!..
Η πλειοψηφία των πολιτών αναγνωρίζει την συμβολή των ΚΕΠ ανά την επικράτεια στην προσπάθεια ν' αλλάξει η σχέση πολίτη-κράτους προς το καλύτερο και πράγματι αποτελούν το λαμπρότερο παράδειγμα προόδου στη δημόσια διοίκηση την τελευταία δεκαετία! Είμαι σίγουρος ότι και το ΚΕΠ που εκπροσωπείτε δεν αποτελεί εξαίρεση στο παραπάνω!

Ακόμα λοιπόν και αν έσφαλε ο υπάλληλος σας στην εν λόγω υπόθεση-κάτι που δεν θέλω να πιστέψω- είμαι σίγουρος ότι έχει φανεί πολλάκις αντάξιος του ρόλου του σε χιλιάδες άλλες περιπτώσεις οπότε δεν τον κατηγορώ!

Η διαφωνία μου μαζί σας βρίσκεται αλλού!
Επειδή σας διαβάζουν και εργαζόμενοι σε ΚΕΠ μεγαλοαστικών περιοχών με δεδομένη πολλαπλάσια κίνηση από το δικό σας ΚΕΠ θεωρώ υπερβολή να υποστηρίζετε δημοσίως ότι το ΚΕΠ της Πτολεμαϊδας ήταν για 5 συναπτά έτη μέσα στα 10 καλύτερα της χώρας και μάλιστα ότι κάποια χρονιά από αυτές ήταν το πρώτο!
Σε τι είσασταν καλύτεροι από τα υπόλοιπα δηλαδή; Σε οργάνωση; Σε παραγωγικότητα;  Σε ποσοτική και ποιοτική εξυπηρέτηση;
Με ποια κριτήρια συμπεριληφθήκατε στα κορυφαία ΚΕΠ της χώρας -όπως ισχυρίζεστε- όταν το υπουργείο συνέλεγε ΜΟΝΟ ποσοτικά στοιχεία που ήταν πρακτικά αναντίστοιχα με την συνολική εξυπηρέτηση των πολιτών ανά ΚΕΠ;

Μπορούσατε δηλαδή να καταγράψετε τις υποθέσεις που υλοποιήθηκαν εκτός πιστοποιημένων διαδικασιών ή το σύνολο των επικυρώσεων που καθημερινά πραγματώνει ένα μεγαλοαστικό ΚΕΠ ή ακόμα και την τηλεφωνική εξυπηρέτηση που προσφέρει σε χιλιάδες πολίτες καθημερινά; Πως ανακυρηχθήκατε σε κορυφαίο ΚΕΠ της Ελλάδος επειδή σας έδωσε κάποτε τα εύσημα ο υφυπουργός Εσωτερικών σε κάποια επίσκεψη του;

Μην προσπαθείτε λοιπόν να κερδίσετε εντυπώσεις παραθέτοντας στοιχεία που στην πράξη αυτοαναιρούνται μελετώντας κανείς απλά τον πληθυσμό της πόλης σας!

Σας συμβουλεύω λοιπόν καλοπροαίρετα ν' αφήσετε τον τίτλο του καλύτερου ΚΕΠ που δεν ενδιαφέρει κανέναν στην πράξη και απλά να συνεχίσετε να προσφέρετε αθόρυβο έργο στην τοπική σας κοινωνία!
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!