tromaktiko: Διατάραξη κοινής ησυχίας

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Διατάραξη κοινής ησυχίας




Έχω το ίδιο πρόβλημα με την αναγνώστρια που έγραψε για την διατάραξη κοινής ησυχίας. Μόνο που σ’ εμένα δεν έγινε μία φορά αλλά γίνεται σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο.

Μέσα στο πάρκο του Ταύρου στην οδό Κωνσταντινουπόλεως υπάρχει μια καφετερία και τα σαββατοκύριακα λειτουργεί ως κέντρο (το πώς έχει πάρει την άδεια να κάνει τέτοιες εκδηλώσεις μέσα σε πάρκο, είναι άλλο θέμα),που διοργανώνει δεξιώσεις γάμων, συνεστιάσεις, κ.α Παίζει ζωντανή μουσική ή ηχογραφημένη, ως τα ξημερώματα πολύ δυνατά και παρά το ότι έχω κάνει παράπονα προς όλες τις κατευθύνσεις, για διατάραξη κοινής ησυχίας, δεν έχω εισακουστεί από κανέναν.
Δεν έχει ηχομόνωση, πολλές φορές κάνει τις συνεστιάσεις έξω από το μαγαζί, μέσα στο πάρκο, με αποτέλεσμα να ακούγεται η μουσική πάρα πολύ, ο κόσμος που παρευρίσκεται φωνάζει, τραγουδάει και χειροκροτεί, χωρίς να σκέπτονται αν ενοχλούν.
Επιτέλους πότε θα σταματήσει ο καθένας να κάνει ότι θέλει σ’ αυτόν τον τόπο, αγνοώντας τους πάντες και κάνοντας ότι θέλει. Πότε επιτέλους το κράτος θα μας προστατέψει από κάθε ανεύθυνο συμπολίτη μας. Φτάνει πια.

Αγανακτισμένη πολίτης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!