tromaktiko: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΞΟΧΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΞΟΧΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ



Με επιτυχία έληξε η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος της Παιδικής Εξοχής Κοκκίνη Χάνι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου.
Στην κατασκήνωση φιλοξενήθηκαν παιδιά από 6 έως 16 ετών σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους των διακοσίων (200) παιδιών. Πρόκειται για παιδιά τα οποία είχαν ανάγκη για παραθερισμό, παιδία που οι οικογένειες τους δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν αυτή την ανάγκη με δικές τους δαπάνες.
Στις παιδικές εξοχές της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου φιλοξενήθηκαν επίσης, την δεύτερη κατασκηνωτική περίοδο, 28 παιδιά από την Αμπχαζία μαζί με τους τέσσερις συνοδούς τους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους τα παιδιά είχαν την ευκαιρία τόσο να ψυχαγωγηθούν, όσο και να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, με ειδικές ξεναγήσεις και εκδρομές στο Νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην Κνωσό, τη Φαιστό και τη Γόρτυνα.

Για τη μεταφορά των παιδιών από και προς το λιμάνι Ηρακλείου, καθώς και για την εκδρομή και ξενάγησή τους στους αρχαιολογικούς χώρους του Ν. Ηρακλείου, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά για τη συνδρομή τους τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Α.Ε. και το Πρόεδρό τους κ. Καλιτσουνάκη για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!