tromaktiko: Αυθαιρεσίες Κοινοτάρχη

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Αυθαιρεσίες Κοινοτάρχη



Αυτοί που αντέδρασαν περισσότερο κατά του σχεδίου «Καλλικράτης», ήταν οι τωρινοί Δήμαρχοι, Κοινοτάρχες και οι αυλοκόλακές τους. Και αυτό γιατί χάνουν αυτά τα οποία νέμονται εδώ και χρόνια, κυρίως στους μικρούς Δήμους και Κοινότητες, όπου χωρίς αμφιβολία θεωρούσαν τα πάντα ως τσιφλίκια τους.
Για παράδειγμα στην Κοινότητα Οθωνών, που ενσωματώνεται στο Δήμο Κέρκυρας με το σχέδιο "Καλλικράτης", εκτός από άλλα ευτράπελα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, είναι και αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία. Στον κεντρικό δρόμο του νησιού η λάμπα στην κολόνα της ΔΕΗ, αντί να είναι στραμμένη στο δρόμο και να εξυπηρετεί τους εποχούμενος και πεζούς, είναι στραμμένη στο τουριστικό συγκρότημα γνωστού «ομαδάρχη», που χρόνια τώρα μαζί με τους «αυλοκόλακές» του ανέβαζε και κατέβαζε προέδρους στο νησί!!

Ο ίδιος «ομαδάρχης» ήταν πρωτεργάτης και συντονιστής των αντιδράσεων κατά του σχεδίου «Καλλικράτη», που καταργεί την Κοινότητα Οθωνών και την ενσωματώνει στο Δήμο Κέρκυρας.

Κατά τα άλλα οι δημότες της κοινότητας Οθωνών, με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ πληρώνουν και για τον φωτισμό της οικίας του κυρίου!!
 
Σ.Μ. - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!