tromaktiko: ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ = ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ = ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ



Πριν μιά βδομάδα, ενοιωσα τι πάει να πεί Τουρίστας Β' κατηγορίας έχοντας χρησιμοποιήσει το δικαίωμα κοινωνικού τουρισμού καί κλείσει στο "περίφημο" PElli Hotel, Πευκοχώρι Χαλκιδικής.
Με βάση το site του, free parking is available!. Εννοώντας το ελέυθερο parking τού Δήμου, αν βρείς!!! Το δωμάτιο ηταν στο υπέδαφος.. με έντονη μυρωδιά μούχλας καί τσιγάρου.. Το καζανάκι δεν σταμάταγε να ρέει..Ολα τα δωμάτια βλέπουν σε πισίνα.. "ολυμπιακών" διαστάσεων .. κατακάθαρη με μεγάφωνο πλοίου να παίζει στην διαπασών όλη μέρα. Το φαγητό.. εξωτικό! Θα μπορύσες να το απολαύσεις στην εκπληκτική "Ελενιτ" ταρατσα.Οι Σέρβες σερβιτόρες έκαναν τεράστια προσπάθεια να το διαφημίσουν. Ο Manager... σπουδαγμένος.. Με καμμία εμπιστοσύνη στο internet και ta hotel sites.. Ευγενέστατος όταν το ανακάλυπτες. Με τρόπους εξωτικούς!
Οπως γίνεται αντιληπτό, σηκωθηκαμε καί φύγαμε με τον Manager να απαιτεί την παρακράτηση της προκαταβολής των 140 ΕΥΡΩ. Θα υπάρξει συνέχεια γιατί οι ... υπηρεσίες μάλλον δεν ανατποκρίνονταν στo διαφημηστικό site.
Πρός γνώση καί συμμόρφωση!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!