"Go Greek to fight off skin cancer urge diet experts". Με αυτόν τον τίτλο επισημαίνεται στο δημοσίευμα πως τα υψηλά αντιοξειδωτικά, τα οποία υπάρχουν σε...
πολλά λαχανικά, που χρησιμοποιούνται στην ελληνική κουζίνα, φαίνεται ότι περιορίζουν το κίνδυνο καρκίνο του δέρματος, σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Έτσι, εξηγείται ο περιορισμένος αριθμός τέτοιων κρουσμάτων στους πληθυσμούς της Μεσογείου σε σύγκριση με τα κατά πολύ υψηλότερα ποσοστά στη βόρεια Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι οι πρώτοι εκτίθενται πολύ περισσότερο στην ηλιακή ακτινοβολία.