tromaktiko: Καταγγελία για κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Πυλαία Θεσ/νίκης

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Καταγγελία για κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Πυλαία Θεσ/νίκης



Πηγαίνω στον εν λόγω κατάστημα επί της οδού Προφήτη Ηλία στις αρχές Ιουλίου ώστε να κάνω αίτηση φορητότητας να μεταφέρω τον αριθμό μου από VODAFONE σε COSMOTE και συγκεκριμένα WHATS UP.
O υπάλληλος καταγράφει τα στοιχεία μου(φωτοτυπίες ταυτότητας,αριθμός sim κλπ) και μου λέει θα ειδοποιηθείς να έρθεις να πάρεις τη νέα κάρτα μόλις γίνει η μεταφορά.Περνάνε πάνω από 20 μέρες και οι μόνοι που επικοινώνησαν μαζί μου ήταν της VODAFONE για να με ρωτήσουν τα κλασικά γιατί φεύγω,αν έχω παράπονα κλπ.Λέω είναι δυνατόν να έχουν περάσει τόσες μέρες και να μην έχει γίνει η μεταφορά?Παίρνω την COSMOTE μου λέει δεν υπάρχει ο αριθμός σας στο δίκτυο μας να πάτε στο κατάστημα που κάνατε την αίτηση.Πηγαίνω ήταν άλλος υπάλληλος εκεί του λέω το και το, βρίσκει την αιτηση μου η οποία όμως δεν προχώρησε γιατι οι κύριοι είχαν χάσει την φωτοτυπία της ταυτότητας μου παρόλα αυτά ένα τηλ δεν πήραν! Τα ακούει λίγο εκείνος όπως έπρεπε και αμέσως επικυρώνει την αίτηση δίνοντας μου αμέσως την νέα κάρτα sim λέγοντας ότι σε 2 ώρες θα δουλεύει κανονικά.Δηλαδή περίμενα τόσες μέρες άδικα για κάτι που τελικά έγινε μέσα σε 2 ώρες.Αλλά σαν να μην έφτανσε αυτό σήμερα 8/8 φίλος μου ανακαλύπτει μέσω του δικτύου ότι εγώ δεν είμαι χρήστης WHATS UP.Καλά του λέω τρελός είσαι άφού το άλλαξα πριν 2 βδομάδες.Αμ δε που ήταν τρελόςείχε τελικά δίκιο γιατί με τηλ μου στην εξυπηρέτηση πελατών με ενημερώνουν ότι ο κύριος υπάλληλος αγνόησε το αίτημα μου και με έβαλε στην COSMOKARTA.(ο ίδιος ανθρώπινο λάθος θα το χαρακτήριζε,εγώ όμως με όλη αυτή την ιστορία ΟΧΙ).

Κύριε υπεύθυνε του καταστήματος μάθε τους υπαλλήλους σου να εξυπηρετούν σωστά τον κόσμο αν θέλεις να εχεις πελατεία, διαφορετικά άλλαξε τους! Τόση ανεργία υπάρχει ουδείς αναντικατάστατος. Και ειδικά σε μια μικρή κοινωνία όπως είναι της Πυλαίας μια μικρή δυσφήμηση από στόμα σε στόμα αρκεί να κάνει τη διαφορά!

Απογοητευμένος Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!