tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ"

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ"



Πες τα κοπελα μου! Κι εγω δασκαλα ειμαι και προχτες εμαθα για τον διορισμο μου. Υπηρχαν πολλοι που με εκαναν να αισθανομαι ενοχη γι αυτο και σε αυτους ειχα να απαντησω,
"Παραπονιεστε οτι δεν υπαρχουν δουλειες και οτι εμεις οι δημοσιοι υπαλληλοι τα εχουμε ευκολα. Θα ηθελα να ξερω, εαν σας διαβεβαιωνα οτι θα βρειτε θεση, ποσοι απο εσας θα παρατουσατε τη ζωη σας για να πατε ενα χρονο στην Λερο και εναν χρονο στην Καλυμνο οπως εκανα με προειδοÏ! �οιηση ενος 24ωρου?"

Δεν παραπονιεμαι γιατι οντως η δουλεια μας σου αφηνει τον χρονο για μια ποιοτητα ζωης που δεν την βρισκεις αλλου. Αλλα επισης ειναι και φοβερα ψυχοφθορα (Εαν αγαπας τη δουλεια σου και αγχωνεσαι για να προσφερεις το καλυτερο φυσικα, γιατι εχω δυστυχως συνταντησει αρκετους δασκαλους που τους ενδιαφερει μονο να χτυπησουν καρτα και να φυγουν).

Κι εγω ζητησα και πηρα 3 μερες μονο αδεια οταν εσπασα το ποδι μου και γυρισα στο σχολειο με πατεριτσες γιατι ειμαι ατομο υπευθυνο και ηξερα οτι η απουσια μου δυσκολευε αρκετα παιδια και γονεις.

Μη μας βαζετε ολους στον ιδιο κουβα. Αυτο θελουν οι απο πανω να γινει αλλα οι συναδελφοι του ιδιωτικου τομεα δεν θα πρεπει να πεσουν σε αυτην την παγιδα.

Α! Και την επομενη φορα που καποιος δημοσιος υπαλληλος επιδειξει αδιαφορια στην δουλεια του καταγγειλετε τον. Πιστεψτε μας, το ιδιο θα καναμε κι εμεις γιατι μας χαλανε το ονομα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!