tromaktiko: ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;;;

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;;;



Τι έχει άραγε γίνει με την καταγγελία των εργαζομένων στον Δήμο Ιθάκης η οποία πρωτοκολλήθηκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με αριθμό Πρωτοκόλλου 7638 , ημερομηνία 03.05.2010 και μετά απο 3,5 μήνες δεν έχει ανοίξει ....«μύτη»;;;
Κατά τα άλλα βέβαια .....όλοι στην κυβέρνηση μιλούν για διαφανείς διαδικασίες και για άμεσες τιμωρίες των εμπλεκομένων σε σκάνδαλα... O κος Ραγκούσης προς τον οποίo εστάλη η καταγγελία, έχει άραγε κατί να πεί?? Ποιός από τους Ράμπο του Σ.Δ.Ο.Ε θα μπεί στο Δήμο Ιθάκης  να ελέγξει τις καταγγελίες??? Ποιος θα κάνει έλεγχο «πόθεν έσχες » στο Δήμαρχο και στον  προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών ??? Ποιός θα κάνει έλεγχο για να διαπιστωθεί και να  απαντηθεί πως πληρώνεται υπάλληλος Δήμου χωρίς να έχει προσληφθεί??? Ποιό κλιμάκιο του Σ.Δ.Ο.Ε θα κάνει έλεγχο για τα εικονικά τιμολόγια ,τις κατατμήσεις έργων  τις απευθείας αναθέσεις έργων σε ημέτερους εργολάβους και για το «μαύρο » χρήμα που διακινείται??
Ας σταματήσουν να κυνηγούν τους μικροεπαγγελματίες και ας αξιοποιήσουν την καταγγελία  η οποία έχει κοινοποιηθεί και στο Υπουργείο Οικονομικών.Πότε επιτέλους θα τιμωρηθεί καποιος «Αρχοντας»  σε αυτό τον τόπο????
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!