tromaktiko: Λιβανός για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (;)

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Λιβανός για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (;)



Μάλιστα λέγεται ότι ο πολιτευτής της ΝΔ αναμένει στο ακουστικό για να πάρει και επίσημα το πράσινο φως από τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.
Βέβαια, ο ίδιος θα έχει στραμμένο το βλέμμα και στο Αγρίνιο, αφού ενδεχόμενη νίκη του Δημήτρη Σταμάτη θα τον οδηγήσει ξανά στα κοινοβουλευτικά έδρανα, δεδομένου ότι η ανθρωπογεωγραφία της συγκεκριμένης περιφέρειας δύσκολα επιτρέπει την εκλογή γαλάζιου υποψηφίου.

Γίνεται αντιληπτό πως βάσει αυτής της εξέλιξης η επιλογή του πανεπιστημιακού καθηγητή Παναγιώτη Κοντού είναι πλέον μονόδρομος για το Μεσολόγγι, εκεί όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το κυβερνών κόμμα θα στηρίξει τον Γιάννη Ψαράκη.

Όσον αφορά το κ. Κοντό, δέχεται ισχυρές πιέσεις από τη Ρηγίλλης, αφού άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει, ότι πρόκειται για το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το δημαρχιακό θώκο, καθώς έχει ισχυρά ερείσματα σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες (μάλλον τη Δευτέρα) ο Αντώνης Σαμαράς ενδέχεται να συναντηθεί προσωπικά μαζί του προκειμένου να τον πείσει.

πηγή: agrinio-news
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!