tromaktiko: Η ονοματολογία για τον επιθετικό έφθασε μέχρι τον...Σισέ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Η ονοματολογία για τον επιθετικό έφθασε μέχρι τον...Σισέ



H μεταγραφή του Μεσούτ Οζίλ δεν είναι η τελευταία που έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης στην καλοκαιρινή περίοδο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο
 αναζητά εναγωνίως έναν επιθετικό, ενώ εντείνει τις προσπάθειές του και για έναν πλάγιο μέσο.
Σύμφωνα με ισπανική “Marca” ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει σε τέσσερις παίκτες που μπορούν να του προσφέρουν το εύκολο γκολ. Πρώτος και καλύτερος ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με τον οποίο είναι γνωστό πως ο νέος τεχνικός της «βασίλισσας» είχε εξαιρετικές σχέσεις στην Τσέλσι. Ωστόσο, η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού και οι Λονδρέζοι δεν θέλουν να χάσουν το «βαρύ χαρτί» της επιθετικής τους γραμμής.


Χωρίς να έχει γίνει γνωστή η σειρά προτίμησης για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Ιγκουαϊν, Μπενζεμά...παίζουν ακόμα ο Γιορέντε της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Λουκακού της Άντερλεχτ και ο Γκόμεζ της Μπάγερν Μονάχου, αφού οι επιλογές λιγοστεύουν επικίνδυνα για τον Μουρίνιο.

Την ίδια ώρα η «As» προχωρά ακόμα περισσότερο το θέμα και βάζει στο κόλπο ακόμα και τον Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού. Αναφέρει ότι ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» ως το 2013 και ότι προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με το «τριφύλλι».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Σισέ είναι στη λίστα με τις εναλλακτικές λύσεις, στην οποία συνυπάρχει με τους Αντεμπαγιόρ, Τοϊβόνεν, Κουλιαρέλα, Γιλντιρίμ και Γκομίς.

Απερρίφθη πρόταση για Μπάστος

Κλειστή βρήκαν οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης την πόρτα της Λιόν, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν τον Μισέλ Μπάστος. Σύμφωνα με τη γαλλική «L’ Equipe» η «βασίλισσα» πρόσφερε 12.000.000 ευρώ, συν τον Ρόιστον Ντρέντε ως αντάλλαγμα ώστε να πείσει τον Ζαν Μισέλ Ολάς και τους συνεργάτες του να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο.

Oι διοικούντες τη Λιόν ανακοίνωσαν στους Μαδριλένους ότι ο παίκτη δεν παραχωρείται, αφού έχει συμβόλαιο ως το 2013. Στη Ρεάλ αισθάνονται παράλληλα ότι απειλούνται από τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού δεν είναι λίγα τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι οι «πολίτες» θα προσφέρουν τον Βραζιλιάνο άσο ως αντάλλαγμα για να μετακομίσει ο Μπάστος στην Αγγλία.

Ανεπιθύμητος ο Μ. Ντιαρά

Στο θέμα της αποδέσμευσης παικτών ο Μαχαμαντού Ντιαρά συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό...αντιπάθειας. Ο μέσος από το Μάλι είναι ο πρώτος που θα φύγει, αφού εκτός του προπονητικού επιτελείου και οι οπαδοί δεν τον έχουν...πάρει με καλό μάτι.

Ο συνεπώνυμος του Λασανά βρίσκεται επίσης στην πόρτα της εξόδου, ενώ ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ είναι δεδομένο πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (σ.σ ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Πιο μπερδεμένα είναι τα πράγματα στην περίπτωση του Φερνάντο Γκάγκο, αφού ο Αργεντινός βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, αλλά ο ίδιος δηλώνει πως θα παραμείνει στη «βασίλισσα».
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!