tromaktiko: Ακαρπος ο πλειστηριασμός των σχολείων της Μητρόπολης

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ακαρπος ο πλειστηριασμός των σχολείων της Μητρόπολης



Έληξε  ο πλειστηριασμός των σχολείων της Μητρόπολης Δημητριάδος Άγιος Απόστολος ο Νέος. Δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από κανέναν επενδυτή και έτσι απέβη άκαρπος ο πλειστηριασμός, ο οποίος...
δε θα επαναληφθεί, αφού είναι χρονικά πολύ αργά. Φέτος τα σχολεία της Μητρόπολης θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές θα αναζητήσουν αλλού σχολική στέγη."

Ετσι εγραψαν διαφορα site ετσι ειπωθηκε στο ραδιοφωνο..
Και ειναι αληθεια... Και ειναι και απανθρωπο 15 μαθητες που εχουν μπει στην τελικη ευθεια για τις πανελληνιες εξετασεις να αναγκαζομαστε σε μια τοσο δυσκολη χρονια να αλλαζουμε περιβαλλον στο οποιο θα πρεπει να προσαρμοστουμε και να καταφερουμε να "επιβιωσουμε" αν θελουμε να την βγαλουμε καθαρη για να περασουμε σε καποια σχολη μετα απο τοσο κοπο... Δεν ειναι οικονομικο το θεμα για τους περισσοτερους γονεις των παιδιων της τριτης λυκειου που μεσα σε αυτους ειναι και οι δικοι μου.. Δεν επιλεξαμε αυτο το σχολειο για να δειξουμε οτι εχουμε λεφτα.. Δεν μας τρεχουν απο τα πατζακια.. Αλλα οι γονεις μου δουλευουν σαν τρελοι απο το πρωι εως το βραδυ για να μ δωσουν οτι καλυτερο μπορουν.. Εμπιστευτηκαμε αυτο το σχολειο και τωρα την πιο κρισιμη στιγμη μας πεταξει εξω και μας κρεμαει ετσι??? Τα σκεφτηκε αυτα ο κ.Μητροπολιτης οταν πηρε την αποφαση να κλεισει το σχολειο για οικονομικους λογους?? Σιγουρα θα υπηρχε καποια λυση... Το ξερω και το πιστευω... Και ντρεπομαι γι αυτους τους ανθρωπους που τουλαχιστον η συμπεριφορα τους δεν ηταν ντομπρα απεναντι μας και ειλικρινης. Ολο το καλοκ! αιρι ακουμε διαφορα σεναρια για το τί θα απογινουν τα σχολεια και το μονο που βλεπω ειναι οτι ολα περνανε με στοχο τα λεφτα... Ποιος απο τους "πιθανους αγοραστες" ή τον ιδιο τον κ.Ιγνατιο σκεφτηκε τα παιδια?? την ψυχολογια τους μετα απο τετοια αλλαγη? Κανενας!! Τουλαχιστον κανενας δεν μας την εδειξε εμπρακτα.. Αυτο βλεπω εγω! Οπως και οι υπολοιποι συμμαθητες μου που ψαχνουν πλεον σε ποιο σχολειο θα πανε για να τελειωσουν το λυκειο.. Δεν ειναι πραγματα αυτα... Νιωθω ντροπη για ολους τους... Γιατι δεν βλεπω ειλικρινεια πλεον... Και αυτο με στεναχωρει... Ποια εκκλησια και ποιοι Παπάδεες?? Αυτοι μας πουλησαν... Με το να μας φερθουν ετσι.. Ανθρωποι του Θεου σου λεει... Οι οποιοι απο την πωλησητων σχολειων θα εχουν καποιο κερδος?? ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝ ΕΤΣΙ!!

[απο μαθητρια της γ' λυκειου]
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!