tromaktiko: Περί ρατσισμού

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Περί ρατσισμού



Νάμαστε πάλι εγώ είμαι ο ρατσιστής το λέω και καμαρώνω γι' αυτό, ρατσιστής αλλά μόνο για την έρμη την πατρίδα που μας έλαχε, γιατί μπορούσαμε να γεννηθούμε στην Αμέρικα και να λεγόμαστε αμερικανάκια και όχι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί πολλοί ζηλεύουνε την γενιά την φάρα που την λένε ράτσα ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Πολλοί θα θέλανε να γεννηθούν ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά δεν τους τόφερε η μοίρα, δεν φταίνε αυτοί, αλλά θα προσπαθήσουν σε κάποια άλλη ζωή να γεννηθούν ΕΛΛΗΝΕΣ.
Θέλω να γράψω τόσα πολλά που αν αρχίσω θα τελειώσω την Δευτέρα παρουσία, και τι μ' αυτό τί θα αλλάξει;; νομίζω τίποτα, μηδέν από μηδέν = παπανδρέου + αμερικανάκια+ μασόνοι + Bilderberg+καραμανλής (νεότερος) = άστα να πάνε στο διάολότους.....
Για εμένα τον ρατσιστή μία είναι η λύση!!!!, να φύγουν πρώτα απ' όλα οι σκύλοι οι αλβανοί, μετά οι βούλγαροι, ρουμάνοι, και όλοι οι υπόλοιποι, σκύλοι, (εάν ήταν Έλληνες στην αραπιά και κάνανε αυτά που κάνουν οι σκύλοι οι μαύροι οι σκυλαραπάδες όπως είδαμε στην τηλεόραση και σε βίντεο, θα τους είχανε φάει μέρα μεσημέρι στην πλατεία και δεν θα μίλαγε κανένας, αυτοί που φωνάζουν υπέρ τον σκύλων, ας πάνε στην σκυλοπατρίδατους, αυτών που υποστηρίζουν και να δούμε αν θα γυρίσουν πίσω ζωντανοί!!!!
Τέλος πάντων ρατσισμός.... γιατι πεθαίνουμε, εξαφανιζόμαστε σαν λαός σαν φάρα, σαν έθνος ΕΛΛΗΝΙΚΟ, θα μας φάνε, θα μας εξαφανίσουν, οι σκύλοi οι αλλόθρησκοι, οι μασόνοι, οι Bilderbergάδες και άστα να πάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!