tromaktiko: Καταγγελία για ΟΑΣΑ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Καταγγελία για ΟΑΣΑ



Μένω στην Αθήνα. Και δυστυχώς είμαι άνεργη και χωρίς λεφτά. 
Αυτό σημαίνει ότι είμαι στο έλεος του ΟΑΣΑ διότι δεν μπορώ να βγάλω ένα δίπλωμα οδήγησης (γιατί δεν έχω λεφτά για το λάδωμα), πόσο μάλλον να έχω αμάξι.
Σήμερα, ημέρα καύσωνα χρειάστηκε να βγω για δουλειά στις δώδεκα το μεσημέρι. Περπάτησα επί ΣΑΡΑΝΤΑ λεπτά στην περιοχή μου για να βρω εισητήριο και όλα ήταν κλειστά. Τελικά δεν βρήκα εισητήριο, και δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο να μπω λαθρεπιβάτης γιατί αν μου έκοβαν πρόστιμο - το μαντεύετε; - δεν θα είχα τα λεφτά να το πληρώσω. Τελικά περπάτησα ξανά πίσω ως το σπίτι μου χωρίς να έχω κάνει τη δουλειά που ήθελα να κάνω.

Τόσο δύσκολο είναι να βάλει ο ΟΑΣΑ σε κομβικά σημεία αυτόματους πωλητές εισητηρίων; Το ειρωνικό είναι ότι θα βρείτε αυτή την "πολυτέλεια" σε χώρες στις οποίες τα ΜΜΣ λειτουργούν ομαλά και οι οδηγοί έχουν πάνω τους εισητήρια προς πώληση!!!!!

Ήθελα να μου πει κάποιος: πού μπορώ να βρω το δίκιο μου; Πουθενά θα μου πείτε. 
Και αλήθεια, παρ' όλη την κρίση όλοι έχουν φύγει για διακοπές; Αλήθεια; Περίεργο, εγώ δεν μπόρεσα να πάω για διακοπές τα τελευταία 5 χρόνια γιατί δεν μου περίσσευαν. 

Τελικά Ελλάδα = καφρίλα
(Και για να μην αναρωτιούνται κάποιοι "πατριώτες" , όχι δεν είμαι ξένη, Ελληνίδα είμαι...)

Α ναι! να φανταστούμε το ίδιο σενάριο αλλά αντί για εμένα να είναι κάποιος άνθρωπος με ειδικές ανάγκες; Μα τί λέω δεν έχουμε τέτοιους ανθρώπους στην Ελλαδίτσα μας...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!